Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 1 octombrie 2021. Taurul are discuții interesante

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 1 octombrie 2021, anunță o zi a curajului și a încrederii.
01.10.2021 | 09:35
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 1 octombrie 2021 Taurul are discutii interesante
ADVERTISEMENT

Mercur este retrograd, dar semnele zodiacale au suficientă energie pentru a investi în lucruri care le sunt de mare folos, punctează astrologul de la Antena 3.

Camelia Pătrășcanu mai adaugă că prima zi din luna octombrie le cere nativilor să se arate în toate splendoarea personalității lor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 1 octombrie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Distracție, lucruri luate ușor și spirit curajos, așa arată ziua pentru tine. Ești gata să-i dai pe spate, să-i impresionezi pe ceilalți.

Taur

Zi marcată de echilibru, stabilitate și încredere în forțele proprii. Se rezolvă niște lucruri, ești înțeles de cei din jur și centrat pe discuții.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se anunță o zi cu multă efervescență verbală. Schimbi impresii și idei, dai sfaturi și unele lămuriri. Per total ești apreciat pentru cunoștințele tale.

Rac

Vin bani și soluții financiare, asta datorită colaborării cu cei din casă. Poți găsi un obiect pierdut sau găsești niște bani ascunși în trecut.

ADVERTISEMENT

Leu

Astrele spun că ești axat pe ordonarea unor idei valoroase. Planifici totul în cel mai mic detaliu și cumva te bucuri de o minte limpede.

Fecioară

Intuiție cu privire la niște subtilități la care ai luat parte. Găsești soluții financiare excelente și te folosești din plin de atuuri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Zi fericită datorită cercului de prieteni. Socializezi bine, te deconectezi și primești informații și sprijin de la oamenii dragi.

Scorpion

Autoritatea este cuvântul cheie al zilei. În sfârșit, te implici, vorbești și te exprimi, asta pentru că ai sedimentat toate informațiile de până acum.

Săgetător

Planuri de căsătorie sau vizită în casa cuiva pe care nu l-ai mai văzut de mult. O zi perfectă în care ai șansa unei întâlniri foarte frumoase.

Capricorn

Vrei să faci pe plac cuiva, să ajuți sau să fii alături de cineva. Orice lucru bun care vin din partea ta este răsplătit de Univers.

Vărsător

Ții extrem de mult la imaginea publică. Este momentul ideal pentru întâlniri și socializări, acolo unde eleganța e bine punctată.

Pești

Muncă multă, tonus bun și rezultate pe măsură. E ceva care îți face bine la sănătate sau e ceva care îți face mare plăcere.

ADVERTISEMENT