Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 10 decembrie 2021. O zodie pierde bani

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 10 decembrie 2021. Unii nativi traversează o perioadă mai complicată. Ar putea să fie dezamăgiți de unele persoane.
10.12.2021 | 10:42
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 10 decembrie 2021 O zodie pierde bani
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu, astrologul de la Antena 3, a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie.

Pentru o parte dintre nativi este o zi destul de proastă pentru că pierd bani. Alții doresc afecțiune.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 10 decembrie 2021. O zodie pierde bani

Berbec

Nativul Berbec poate traversa unele momente mai neplăcute. S-ar putea să fie dezamăgit și să aibă nevoie să vorbească cu cineva.

ADVERTISEMENT

Taur

Și acești nativi sunt nemulțumiți. Poate sunt dezamăgiți de prieteni sau și-au făcut speranțe prea mari și abia acum realizează acest lucru.

Gemeni

Gemenii sunt deranjați de cei care nu le respectă drepturile. Fie că este vorba de muncă, fie în raport cu o instituție, fie în familie.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva îi deranjează pe acești nativi. Nu le acceptă prea ușor ideile. S-ar putea să aibă discuții aprinse pe diferite teme, dar în final fiecare rămâne cu opinia sa.

Leu

Leii ar putea să fie dezamăgiți de o persoană care nu i-a ascultat, nu a făcut lucrurile așa cum ar fi trebuit, iar acum ei sunt cei care trebuie să îndrepte totul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi destul de proastă pentru acești nativii. Îi nemulțumesc o mulțime de lucruri. S-ar putea să întâmpine unele situații în care să simtă jenă sau trac.

Balanță

Nativii Balanță trebuie să fie atenți la sănătate. Muncesc mult și uneori se întreabă de ce. S-ar putea să facă și treaba altora.

ADVERTISEMENT

Scorpion 

Pentru Scorpioni este o perioadă complicată. Doresc tot felul de lucruri pe care nu le pot obține. Poate este vorba de un lucru, sau de sentimente.

Săgetător

Sfatul pentru voi este să vă odihniți cât mai mult. Altfel, veți avea probleme de sănătate. S-a acumulat oboseala.

Capricorn

Capricornul încearcă să discute cu o persoană care poate îi e dragă, dar nu reușește să se facă foarte bine înțeles. S-ar putea să aibă de făcut mai multe drumuri.

Vărsător

Nativul Vărsător este sfătuit să fie atent la bani. Ar putea să cheltuiască, dar fără folos. În cazul în care împrumută bani cuiva ar trebui să-și ia gândul de la ei.

Pești

V-ar prinde bine să fiți ajutați de cineva. Nu sunteți foarte mulțumiți de voi și aveți sentimentul că nu veți putea duce la bun sfârșit sarcinile pe care le-ați primit.

ADVERTISEMENT