Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 13 august 2021. Sinceritatea atinge cote maxime pentru mai multe zodii

Horoscopul realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 13 august 2021, aduce sinceritate deplină, chiar dacă pe unele zodii le costă scump.
13.08.2021 | 09:00
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 13 august 2021 Sinceritatea atinge cote maxime pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale sunt nevoite să fie transparente cu cei din jur într-un mod plăcut și echilibrat. De asemenea, astrologul de la Antena 3 mai spune că e bine să fim mai atenți.

Așadar, oamenii trebuie să fie cu ochii în patru în special la doleanțele celor din jur sau la balanța aceasta, între ce oferă și ce primesc de la ceilalți.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 13 august 2021, pentru fiecare semn

Berbec

Se anunță un puseu de sinceritate cu o persoană importantă din viața ta, undeva după amiază, lucru care este de apreciat la tine.

Taur

E cazul să pui punctul pe „i” la locul de muncă într-un mod cât mai transparent cu șefii, dar și cu colegii. În felul acesta toată lumea va fi ușurată.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Posibile mărturii pe care le poți face unor persoane oficiale. Îi poți spune supărările și păsurile tale unui contabil sau cuiva cu care lucrezi azi.

Rac

Ziua poate aduce lămuriri sau clarificări legat de o persoană din familie. Și poate abia acum, sub semnul sincerității scapă de o povară.

ADVERTISEMENT

Leu

Discuții oneste cu cineva care îți oferă răspunsuri sincere și niște adevăruri. E posibil să investighezi chiar și tu și să afli ceva nou.

Fecioară

Lămuriri legate de partea financiară. Muncești cu spor și ai motivație și pentru colegi, asta pentru că știi bine ce ai de făcut.

ADVERTISEMENT

Balanță

Discuții bune cu copiii sau cu tinerii, în special în a doua jumătate a zilei când te bucuri de niște deprinderi noi. Poți fi ghidat de cineva.

Scorpion

Discreție și tact cu o persoană cu care ai de discutat ceva delicat. E un subiect pe care l-ai mai atins și altă dată. Seara nu mai ai răbdare.

Săgetător

O zi în care atenția și vigilența trebuie să fie la cote maxime, în special pe partea de sănătate. E cazul să renunți la un viciu sau un comportament.

Capricorn

Zi foarte bună în plan social, dovadă că ai o relație excelentă cu superiorii. Spre seară trebuie să renunți la ceva, la o invitație sau o acțiune.

Vărsător

Astrele prevăd multă înțelepciune în cântărirea oamenilor, situațiilor, opțiunilor. Asumarea acestui rezultat te face să te gândești și la sacrificiile pe care le implică.

Pești

Se anunță o zi perfectă din punct de vedere material. Mare atenție, la obligațiile pe care le ai, dar nu le-ai observat încă de la început.

ADVERTISEMENT