Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 13 noiembrie 2020. Balanța face bani ușor și eficient

13.11.2020 | 08:22
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 13 noiembrie 2020 Balanta face bani usor si eficient
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de vineri, 13 noiembrie 2020, le aduce celor 12 nativi șansa de a elimina din viețile lor ceea ce este inutil, indiferent despre ce este vorba. 

Totodată, astrologul de la antena3.ro mai precizează că zodiile se pregătesc de Luna Nouă care va avea loc duminică, 15 noiembrie 2020. Evenimentul astral le arată unor semne că nu trebuie să mai amâne unele decizii.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate zodiile în parte. Unele zodii au parte de schimbări în carieră, în timp ce altele sunt mai profunde.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 13 noiembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Se anunță o curățenie acerbă în privința relațiilor, dar și a lucrurilor și obiectelor inutile care nu fac altceva decât să ocupe spațiu. Zi excelentă pentru detox emoțional și mental.

ADVERTISEMENT

Taur

Dă cărțile pe față și discută sincer și fără perdea cu partenerul de viață. Spune tot ce te deranjează, nu mai ocoli subiectele sensibile. Scapă de ideile preconcepute.

Gemeni

Spor și rezolvarea unor sarcini de la locul de muncă. În sfârșit, treci peste piedici. Oamenii sau ideile care îți stăteau în cale sunt eliminate degrabă.

ADVERTISEMENT

Rac

Scapă de tristețe și nemulțumiri, inima merită să fie liniștită. E ziua în care faci pace cu trecutul și te împaci cu sentimentele și trăirile din interior.

Leu

Rezolvare în sânul familiei, problemele sunt încheiate în cele din urmă. Ai sentimentul că ai nevoie de un nou început și chiar asta se va întâmpla, curând.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Umblă după informații și investighează în amănunt înainte de a te alia cu o persoană nouă. Cântărește bine perspectivele și caută acea schimbare pe care o dorești de mult.

Balanță

Banii nu vor întârzia să apară și de data asta nu va fi nevoie să tragi din greu pentru ei. Lucrează mai ușor și mai eficient, rezultatele se vor vedea imediat.

Scorpion

Zi ideală pentru evaluare. Recunoaște că ai greșit și îndreaptă lucrurile stricate. Este vorba de o maturizare sufletească, nu fii prea aspru cu tine.

Săgetător

Consecințele faptelor tale ies la iveală și realizezi că undeva pe acest drum ai greșit sau nu ai făcut ceva cum trebuie. Fii mai prezent în propria viață!

Capricorn

Realizezi că poți schimba viitorul, dar asta înseamnă să faci unele alegeri care nu ți-au trecut până acum prin cap. Deschide-ți sufletul și inima.

Vărsător

Decizii în privința carierei. Ești dispus să elimini piedicile care nu te lasă să evoluezi. Ești în stare de mai mult decât crezi, ai încredere în tine.

Pești

Clarificare mentală în privința poveștii de iubire sau legat de domeniul afacerilor. Oricum ar fi primești o veste care îți va lumina nu numai ziua, ci și viața.

ADVERTISEMENT