Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 16 octombrie 2020. Fecioarele au parte de tensiuni în cuplu

16.10.2020 | 10:03
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 16 octombrie 2020 Fecioarele au parte de tensiuni in cuplu
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de vineri, 16 octombrie 2020, vine cu schimbări pozitive în planul relațional. Și viața de cuplu este influențată de aceste schimbări.

Astrologul de la Antena 3 afirmă că Luna nouă în Balanță este responsabilă de aceste schimbări din relațiile nativilor. Unii vor avea parte de o zi tensionată, iar alții pot da startul unor noi proiecte.

ADVERTISEMENT

Este bine ca nativii să-i accepte pe cei din jurul lor și să facă schimbări care să-l includă și pe partener. Află în rândurile ce urmează care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 16 octombrie 2020

Berbec

Nativii Berbeci sunt foarte hotărâți astăzi și de aceea vor să se impună. Vei clarifica anumite lucruri care nu îți dau pace și îți vei manifesta dorința de a impune niște reguli în jurul tău.

ADVERTISEMENT

Taur

Există multe lucruri care te nemulțumesc și de aceea vrei să schimbi ceva. Vei lua măsuri pentru a schimba aceste lucruri sau le vei elimina definitiv din viața ta.

Gemeni

Simți nevoia ca partenerul de viață să-ți acorde mai multă atenție și să-ți ofere mai multe complimente decât de obicei. Vrei să ai parte de gesturi care să-ți demonstreze dacă dragostea persoanei iubite este la fel de intensă ca a ta.

ADVERTISEMENT

Rac

Zodia Rac va fi influențată de Luna nouă în Balanță. Astfel, relațiile dintre membrii familiei tale vor fi afectate, iar regulile din casă vor fi impuse de un alt membru.

Leu

Simți nevoia să deții controlul asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Din această cauză vrei să este foarte important pentru tine ca fiecare să-și cunoască sarcinile și obligațiile,

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vor apărea mici certuri în viața ta de cuplu din cauza banilor, însă nu este nimic grav. Neînțelegerile apar din cauza unor cheltuieli de care nu era nevoie chiar în acest moment.

Balanță

Luna nouă în Balanță influențează automat acest semn zodiacal. Vrei să schimbi oamenii din jurul tău și de aceea simți o frustrare interioară. Nu vei rezolva în acest fel și singura soluție este să-i accepți pe alții așa cum sunt.

Scorpion

Astăzi vei funcționa mai încet decât în mod obișnuit din cauza unor gânduri care nu-ți dau pace și vei avea o atitudine pasivă. O decizie neașteptată a partenerului de viață te va lua pe nepregătite.

Săgetător

Nativii Săgetători vor fi influențați pozitiv de Luna nouă în Balanță. Ai parte de schimbări în viața de cuplu, însă este vorba de unele foarte bune. Persoana iubită ar putea anunța ceva nou.

Capricorn

Ai de luat decizii radicale și foarte importante pentru tine. Dacă ești într-o relație, este important să-ți implici partenerul în aceste decizii. Este bine să vă hotărâți amândoi asupra aceluiași drum.

Vărsător

Vei avea succes în realizarea unui nou proiect sau chiar îl vei îmbunătăți pe altul mai vechi. E bine să te gândești la mai multe variante pentru ca totul să fie sigur. În viața de cuplu vei face anumite compromisuri.

Pești

Vei discuta cu persoana iubită pentru a vă descoperi reciproc calitățile și capacitățile. Trebuie să discutați deschis și totul va merge ca pe roate.

ADVERTISEMENT