Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 20 noiembrie 2020. Zi dificilă pentru mai mulți nativi

20.11.2020 | 09:03
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 20 noiembrie 2020, vine cu multe întâmplări neașteptate, iar nativii trebuie să găsească soluții potrivite. 

Astrologul de la Antena 3 prevede anumite surprize neplăcute care vin de la cei pe care nativii îi credeau prieteni și tensiuni în viața personală.

ADVERTISEMENT

Unii nativi au nevoie să se relaxeze și să uite de problemele care îi macină. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile zilei de astăzi pentru fiecare zodie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 20 noiembrie 2020

Berbec

Ai grijă la cei din jurul tău. Prietenii pe care îi considerai sinceri nu sunt ceea ce par a fi și ai parte de surprize nu tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi marcată de tensiuni și ar fi bine să ai grijă la relația cu superiorul tău, care își schimbă dispoziția în mod subit.

Gemeni

Primești informații de la șefi sau chiar de la autorități, care vor lua o decizie în ceea ce te privește. Păstrează-ți calmul și nu te panica înainte să afli despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu totul merge conform planului astăzi. Poți avea parte de pierderi minore sau anumite lucruri nu ies atunci când trebuie și trebuie să mai aștepți.

Leu

Trebuie să ai mai multă grijă la parteneriatele pe care le-ai încheiat recent pentru că te poți aștepta la reacții neplăcute din partea celorlalți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua de astăzi nu decurge așa cum te așteptai. Apar lucruri neprevăzute și întâmplări care te vor împiedica să duci totul la bun sfârșit, însă nu este momentul să te panichezi.

Balanță

Ai o dispoziție care se schimbă constant pe parcursul zilei și poți trece ușor de la nervi la o stare de fericire și invers. Acest lucru te poate încurca la locul de muncă.

Scorpion

Astăzi întâmpini multe tensiuni și neliniști legate de viața personală și te macină un sentiment de nesiguranță. Îți regăsești energia în cea de-a doua parte a zilei.

Săgetător

Trebuie să ai grijă la informațiile pe care le oferi astăzi și să verifici foarte bine sursele, chiar dacă tu crezi că ai pus totul la punct. Este mai bine să verifici decât să fii într-o situație neplăcută.

Capricorn

Îți dorești foarte mult să impresionezi o anumită persoană și ești în stare să investești atât banii, cât și timpul și energia pentru  face o impresie bună.

Vărsător

Starea ta este foarte schimbătoare astăzi și ai momente când treci brusc de la tristețe la bucurie sau la nervi. Acest lucru este neplăcut și pentru cei din casă, cu care nu te înțelegi prea bine.

Pești

Gândurile negative te macină și ai nevoie de câteva clipe de relaxare pe cont propriu. Timpul petrecut însolitudine te poate ajuta să lămurești aspecte importnte din viața ta.

ADVERTISEMENT