Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 22 ianuarie 2021. Vești excelente în afaceri pentru Rac

22.01.2021 | 10:04
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 22 ianuarie 2021 Vesti excelente in afaceri pentru Rac
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru ultima zi lucrătoare din săptămână, vineri, 22 ianuarie 2021, le aduce nativilor reușite și realizări pe plan profesional, dar și personal.

Totodată, astrologul de la antena3.ro mai adaugă că ziua este perfectă din punct de vedere financiar. Semnele zodiacale reușesc să găsească modalități noi de a câștiga bani.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt relatate în rândurile de mai jos. Citește și vezi care sunt evenimentele de care au parte acestea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 22 ianuarie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Demonstrează că ai dreptate și drumul spre realizări va fi unul clar și neted. Reușești să pui bazele unui proiect care să-ți aducă saci de bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Confirmare din partea unei persoane care într-un final este de acord cu tine. Acest lucru poate veni și din partea unei instituții sau unor acte care te lasă să-ți desfășori activitatea mai departe.

Gemeni

Succesul vine numai după ce te mobilizezi sau cineva îți întinde o mână de ajutor. Recunoaște că ai greșit undeva, cândva și lucrurile se vor rezolva de la sine.

ADVERTISEMENT

Rac

Vești bune din partea unui partener de afaceri sau a unui amic. Ziua aduce mobilizare, curaj și evenimente foarte plăcute alături de oamenii dragi.

Leu

Fii ferm pe poziții și hotărât în ceea ce faci, în felul acesta ziua poate aduce lucruri bune. Ține cont de realități și te vei adapta de minune la tot ce te înconjoară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele anunță o zi grozavă, mai ales în prima parte a zilei. Se preconizează o veste bună cu țintă financiară, așa cum ți-ai dorit în ultima vreme.

Balanță

Armonie, pace și înțelegere în relația de cuplu. Se rezolvă unele neînțelegeri și se iau niște decizii importante în căminul conjugal.

Scorpion

Partenerul de viață este genul de om pe care te poți baza la greu. Jumătatea ta vine cu idei foarte practice și rezolvă foarte multe lucruri.

Săgetător

Muncă și iar muncă. Astăzi este o zi în care eforturile îți sunt răsplătite pe măsura așteptărilor. Sunt șanse mari să câștigi o sumă frumoasă de bani.

Capricorn

Succes, optimism și o stare sufletească extraordinară. Reușești să vezi partea plină a paharului, ceea nu prea îți stă în fire de obicei, dar e singura soluție acum.

Vărsător

Reușite și realizări pe plan profesional. În sfârșit, primești meritele și banii care ți se cuvin după niște proiecte din trecut. O nouă etapă se încheie cu fruntea sus.

Pești

Astrele prevăd vești foarte bune. Poate fi vorba de susținerea unei persoane foarte influente pe care o au ca model. Totul merge ca pe roate pentru acest nativ.

ADVERTISEMENT