Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 24 septembrie 2021. Racul este inspirat de ceilalți

Horoscopul propus de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 24 septembrie 2021, anunță răsturnări de situații pe partea financiară.
24.09.2021 | 09:50
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 24 septembrie 2021 Racul este inspirat de ceilalti
ADVERTISEMENT

Așadar, în ultima zi lucrătoare din săptămână unele zodii câștigă, în timp ce altele plătesc, mai transmite astrologul de la Antena 3.

Citește în paragrafele următoare care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 zodii. Ești gata să afli ce se întâmplă?

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 24 septembrie 2021, pentru toate semnele

Berbec

Profită de oportunitățile financiare care ți se ivesc în cale astfel încât să nu pierzi bani. Nu încasezi nimic, dar nici nu ai pierderi majore.

Taur

Nu-ți convine ceva și ajungi să te răzgândești, să schimb rapid macazul. Ești văzut ca un salvator, iar colaboratorii sunt surprinși.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Fii atent în jurul tău pentru că vin informații importante. Zilele următoare e cazul să iei niște măsuri și să faci niște calcule.

Rac

Primești sfaturi remarcabile de la un prieten. Te inspiri foarte bine din acțiunile celorlalți și în felul acesta ești avertizat.

ADVERTISEMENT

Leu

Decizii importante, răsunătoare și surprinzătoare. Relația cu autoritățile nu este tocmai bună și poate duce la o ruptură.

Fecioară

Un răspuns oficial te obligă să te adaptezi din mers. În acest caz, astrele te îndeamnă să faci niște săpături, să fii într-o lumină bună.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pierderi financiare din cauza cuiva care se plânge de niște plăți. Este o zi numai bună pentru a fi un sprijin pentru acesta.

Scorpion

Ai disponibilitate, tact și înțelegere, însă trebuie să te adaptezi la oamenii cu care interacționezi, care nu sunt tocmai disponibili.

Săgetător

Ți se cer lucruri pe care nu le-ai mai făcut. Sunt niște situații în care ai nevoie de sprijin. Fii sincer dacă te depășește competența.

Capricorn

Idei trăsnite în ochii altora, dar funcționale în cele din urmă. Pui cap la cap multe idei și reușești să faci față provocărilor.

Vărsător

Nu ești în formă bună și nu ai chef de nimic. Analizezi și ești preocupat de starea ta de bine, pentru a vedea ce cade bine.

Pești

Schimbări de dispoziție când vine vorba de călătorii sau discuții cu oameni de departe. Trebuie să te adaptezi la schimbările care vin.

ADVERTISEMENT