ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 25 septembrie 2020. Capricornul este puțin dezorientat

Autor: Alexa Serdan | 25.09.2020 | 10:43
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 25 septembrie 2020. Capricornul este puțin dezorientat
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 12 octombrie 2020. Racii vor avea parte de reușite financiare. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 25 septembrie 2020, aduce tensiuni și discuții controversate din cauza unor evenimente care s-au petrecut cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

Totodată, astrologul de la Antena 3 mai adaugă că semnele zodiacale traversează o perioadă excelentă și reușesc să judece lucrurile mult mai bine decât în trecut.

Din păcate, cunoscutul astrolog mai spune că se anunță o zi complicată și asta din cauza numeroaselor responsabilități de care au parte nativii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 25 septembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Conflicte cu oamenii legii sau instituțiile publice. Ai grijă să respecți regulile. Cât despre serviciu, asigură-te că ai toate argumentele pentru a-ți susține punctul de vedere.

Taur

Bați pasul pe loc din cauza unor lucrări care întârzie să se rezolve. Un proiect pe care-l gândiți de ceva vreme mai are nevoie de îmbunătățiri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se anunță o zi complicată. Luarea unor decizii depind foarte mult de o anumită persoană. Nu țin toate de tine, așadar nu-ți pierde răbdarea și nu arunca cu vorbe urâte.

Rac

Contraziceri cu o persoană foarte importantă. Ia poziție și renunță la proiectele care simți că nu te onorează sub nicio formă. Rămâi ancorat în realitate.

ADVERTISEMENT

Leu

Multă muncă și sarcini de rezolvat pe parcursul zilei. Renunță la sarcinile și activitățile în care nu te regăsești. Concentrează-te pe cele cu adevărat importante.

Fecioară

Responsabilitate uriașă sau copleșire la locul de muncă. Într-un final realizezi că ai muncit pe brânci pe bani puțini. Nu mai spera la câștiguri uriașe, nu vor veni.

ADVERTISEMENT

Balanță

Tensiuni atât la locul de muncă, cât și în sânul familiei. Este un moment bun pentru a stabili niște reguli clare sau pentru a vorbi despre norme și obligații.

Scorpion

Se anunță o zi dificilă din cauza echipei care nu este deloc unită. Fiecare face ce-l taie capul și ai sentimentul că ai pierdut ceva extrem de important pe drum.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Grijă majoră pentru partea financiară. Nu este cazul să cheltui prea mult, mai bine strânge cureaua. S-ar putea ca cineva să vă ceară un mic împrumut.

Capricorn

Stare interioară de neliniște. Îți pui numeroase întrebări, în speranța de a afla care este drumul pe care vrei să mergi. Se anunță o mică criză de identitate.

Vărsător

Ai apreciat greșit pe cineva, iar acum îți dai seama de greșeala comisă. Banii nu sunt afectați, dar nu același lucru se poate spune despre ierarhii.

Pești

Emoții mari în privința unui eveniment extrem de pretențios. S-ar putea să nu te simți pregătit să mergi în cercurile înalte acolo unde se ține cont de etichetă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!