Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 30 aprilie 2021. Cheltuieli pentru nativul Leu

30.04.2021 | 09:31
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 30 aprilie 2021 Cheltuieli pentru nativul Leu
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 30 aprilie 2021. Cheltuieli pentru nativul Leu. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 30 aprilie 2021, anunță o zi agitată. Nativii au foarte multe lucruri de făcut, dar din păcate, trebuie să fie conștienți că nu se pot realiza pe toate. 

Nu toate lucrurile sunt perfecte, mai transmite astrologul de la Antena 3. Așadar, semnele zodiacale trebuie să fie cu ochii în patru dacă vor să le iasă ca la carte multe dintre planurile pe care le au în minte pentru azi, dar și pentru perioada Paștelui.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru toate cele 12 zodii sunt relatate în rândurile următoare. Află și tu care sunt previziunile complete pentru fiecare în parte!

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri: 30 aprilie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Nemulțumire din cauza unor treburi pe care ți le-ai propus, dar nu le poți duce la bun sfârșit. Din păcate, altele trebuie amânate pentru altă dată.

ADVERTISEMENT

Taur

Gândul îți este numai la bani și la binele propriu. Ai sentimentul că dacă te iei după lumea din jur lucrurile nu vor ieși așa cum îți dorești.

Gemeni

Nu prea știi ce să crezi. Una spun, alta demonstrează ceilalți prin fapte. S-ar putea să crezi că unele persoane vor să te ducă de nas.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai multe treburi de făcut, de aia trebuie să alergi mult. Unele situații nu se pot rezolva din cauza unor chestiuni administrative sau juridice.

Leu

Ziua poate aduce niște cheltuieli. Sunt șanse mari să cumperi un cadou, dar să fii atent să i se potrivească persoanei respective.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt multe de făcut pentru tine, cât și pentru locuință. Ai sentimentul că nu ești ajutat de nimeni și din păcate, chiar așa stau lucrurile.

Balanță

Drumuri, vizite și discuții pe ordinea de zi. Nu sunt toate constructive pentru că s-ar putea să ajungi în mijlocul unor bârfe sau critici dure.

Scorpion

Bani cheltuiți de dragul celor din jur. Este un moft de la care nu te poți abține. E foarte bine să-ți asumi această latură a ta.

Săgetător

Nu prea ești într-o dispoziție foarte generoasă. Cineva din familie se bazează pe tine, să nu crezi că ești exploatat de ceilalți.

Capricorn

Ai mare nevoie să-ți încarci bateriile. E bine să stai departe de dialoguri care nu te privesc și să-i ajuți pe cei care au nevoie.

Vărsător

Primești niște vești care te pun pe gânduri, poate și niște invitații care nu îți fac prea multă plăcere. Nu poți răspunde pozitiv la toate provocările.

Pești

Sunt multe de făcut și s-ar putea să nu faci față. Ești exigent și vrei să fii la mare înălțime în funcție de ce ți-ai propus să faci.

ADVERTISEMENT