Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 30 octombrie 2020. O zodie are parte de o dezamăgire

30.10.2020 | 09:59
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 30 octombrie 2020 O zodie are parte de o dezamagire
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 30 octombrie 2020, vine cu temeri legate de bani și bunăstare. Ziua este plină de inspirație, însă trebuie să avem grijă la veștile pe care le primim.

Astrologul de la Antena 3 ne îndeamnă să găsim soluții inventive pentru problemele cu care ne confruntăm și să nu ne lăsăm doborâți de anumite dezamăgiri din partea celorlalți.

ADVERTISEMENT

Taurii se pregătesc să intre în Lună Plină, astfel că ziua lor va fi una plină de inspirație. Află mai jos care sunt previziunile pentru zodia ta.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 30 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Este posibil să ai parte de conflicte cu superiorii sau cu persoane care își exprimă opinia atunci când este vorba despre chestiuni și decizii financiare.

ADVERTISEMENT

Taur

Zodia Taur se pregătește să intre în Lună Plină. Ai idei foarte bune și curajoase, iar ziua va fi plină de inspirație. Nu toți oamenii îți vor înțelege ideile.

Gemeni

Ai grijă la activitățile pe care le desfășoară ceilalți și nu intra în conflicte. Nu face lucruri prea dificile pentru că ai probleme minore de sănătate.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să ai parte de dezamăgiri sau surprize neplăcute din partea unor oameni pe care îi considerai prieteni. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, mai ales în cazul lor.

Leu

Dispoziția ta va fi una schimbătoare astăzi și nu ai starea și cheful necesare pentru a face anumite activități. Amâni treburile și te odihnești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În cea de-a doua jumătate a zilei sunt mari șanse să ai parte de vești bune. Te concentrezi la locul de muncă și cei din jurul tău reprezintă o sursă de inspirație pentru tine.

Balanță

Ai parte de surprize de la persoana iubită, plăcute sau nu. Însă îți dai seama de cum este partenerul tău cu adevărat în funcție de gesturi și cuvinte.

Scorpion

Ai o întâlnire sau o prezentare de proiect și faci tot te poți pentru a arăta cât mai bine. Vrei să-i lași persoanei respective o impresie foarte bună.

Săgetător

Au loc schimbări la locul de muncă. Poate fi vorba de rezolvarea unor probleme mai vechi, vii cu idei sau soluții sau chiar cu un nou plan de proiect.

Capricorn

Simți că îți lipsește persoana iubită astăzi. Ai nevoie de afecțiune și trebuie să rezolvi cumva această situație.

Vărsător

Au loc discuții în familia ta și reveniți asupra unei probleme mai vechi. Relațiile tale cu cei apropiați vor avea parte de mici tensiuni.

Pești

Ai parte de vizite sau apeluri neașteptate și îți vine inspirația la locul de muncă. Vei încheia ziua cu o stăpânire de sine mai bună și vei avea impresia că ai dobândit noi informații pe parcursul zilei.

 

ADVERTISEMENT