Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 31 iulie 2020. Neliniște și tensiuni pentru nativul Capricorn

31.07.2020 | 09:27
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 31 iulie 2020 Neliniste si tensiuni pentru nativul Capricorn
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul zilei de vineri, 31 iulie 2020. Potrivit renumitului astrolog, este o zi extrem de importantă la locul de muncă unde se cere responsabilitate. La fel se întâmplă și în relațiile personale.

De asemenea, cunoscutul astrolog de la Antena 3 transmite că zodiile trebuie să-și cântărească bine cuvintele. Mare atenție, la promisiunile pe care le faceți, nu riscați să le încălcați.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt evenimentele și întâmplările de care au parte semnele zodiacale. Descoperă care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 31 iulie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Ferm pe poziții. Știi ce decizii trebuie să iei legat de bani. Impune-ți argumentele și susține-ți punctele de vedere, mai ales când vine vorba de locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Taur

Viziune originală despre rezolvarea situațiilor la serviciu. Opinii politice sau discuții despre vremurile pe care le trăim, așa arată pentru tine această ultimă zi lucrătoare din săptămână.

Gemeni

Consultări și sfaturi cu o persoană talentată în domeniul în care activezi. Nu te simți jignit dacă ți se atrage atenția atunci când greșești.

ADVERTISEMENT

Rac

Tensiune în relațiile personale. Dacă ești ferm pe poziții și știi ce ai de făcut mai departe, atunci este cazul să nu cedezi și să lupți pentru ce-ți dorești.

Leu

Muncești mult și ai nevoie de un spațiu de lucru plăcut. Idei inspirate de renovare la serviciu. Găsește cadrul adminstrativ să le implementezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești într-o formă extraordinară. Preț maxim pe calități și pe experiență, în special când se pune problema avansării. Succes pe plan profesional.

Balanță

Schimbările și renovarea locuinței pot fi subiect de tensiuni în familie. Confortul pe care-l visezi trebuie să fie pe placul tuturor, discuții vor exista mereu.

Scorpion

Ședințe, discuții și întâlniri de afaceri. Se cer niște răspunsuri ferme. Înainte de a alege oferta cea mai bună, analizează oportunitățile pe care le ai.

Săgetător

Ești zgârcit și nu vrei deloc să investești în proiecte care nu sunt sigure. Ai sentimentul că unele cheltuieli nu își au rostul chiar și atunci când este pentru cineva drag.

Capricorn

Tensiuni, angoase și o stare de neliniște interioară. Cu răbdarea treci marea, spune o vorbă. Ține cont de ea! Dorul de o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp este mare.

Vărsător

Drumurile pe care le ai de făcut și-ar putea pune amprenta asupra sănătății tale. Fii precaut și amână unele plimbări pe care le ai programate pentru această zi.

Pești

Recomandările legat de partea financiară nu sunt deloc pe placul tău și riști să devii neînțelegător. Ești dispus să-ți asumi riscuri legat de bani, nu asculți deloc sfaturile celor din jur.

ADVERTISEMENT