Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru zilele de Paște 2023. Zodiile, marcate de conjuncția Lună-Saturn în Pești

Horoscop Camelia Pătrășcanu de Paște: Ce aduc sărbătorile pascale pentru fiecare zodie? Două dintre ele nu le vor uita niciodată!
15.04.2023 | 08:35
Horoscop Camelia Patrascanu pentru zilele de Paste 2023 Zodiile marcate de conjunctia LunaSaturn in Pesti
Horoscop Camelia Pătrășcanu de Paște. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu de Paște: Sărbătoarea Învierii Domnului va fi trăită într-un mod cu totul special de cele 12 zodii ale horoscopului european. Iată previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK!

Horoscop Camelia Pătrășcanu de Paște: cum vor fi sărbătorile pentru cele 12 zodii

Pe 16 aprilie se formează o frumoasă conjuncție Lună-Saturn în Pești. Va fi o sărbătoare frumoasă, care stă sub patronajul lui Saturn, vegheată de zodia Pești, a conștiinței hristice. Nu întotdeauna cade Luna în Pești, de Paște.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu de Paște: Luna reprezintă sufletul și emoția, așa că sărbătorile de Paște pot fi foarte sensibile, aducătoare de înțelepciune. Anul trecut îl aveam pe Jupiter în conjuncție cu Neptun, o antenă a Divinității care se activa atunci se activează și acum.

Această antenă e activată acum. Este o antenă saturniană. Legătura cu Divinitatea, cu Cosmosul și viața va fi foarte importantă. Ne aduce liniște, pace, tihnă, dar și rutină, o rutină frumoasă. Îi onorăm pe cei vârstnici, că sunt printre noi sau nu. E o sărbătoare a tradiției, o sărbătoare a rutinei spirituale. Poate fi un punct de start în care să ne propunem o conduită prin care să creăm un contact mai puternic cu viața, cu Divinitatea, cu legile mari ale vieții sub oblăduirea cărora ne ducem existența.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu, special pentru Paște: Gemenii devin mai protocolari

Pentru Berbeci, nostalgia e destul de accentuată. Au de Paște testul de a da mult de la ei, de a tolera, de a fi ocrotitori și consolatori mai ales cu bătrânii. Dacă dau fără să se uite la cât primesc, atunci vor avea o zi cu adevărat plină. Pot exista și mici obrăznicii, dar nu trebuie să fie foarte pedagogi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Paște: Taurii au o conjuncție Lună-Saturn în Pești în zona prietenilor. Le lipsesc prietenii, se simt singuri lângă prietenii nepotriviți. Pot avea sentimentul că nu sunt înțeleși, că oamenilor de la distanță nu le pasă de ei. Se pot strădui mai mult. Dacă se detașează și observă aproape antropologic ce se întâmplă în jur, fără să critice, fără să intervină, vor trece peste disconfort.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, conjuncția Lună-Saturn aduce nevoia de a sărbători tradițional. Pot fi invitați la cineva, iar dacă au invitați sunt foarte protocolari, așa cum de obicei nu se poartă în casa lor. Apreciază mult oamenii cu înțelepciune, cu experiență de viață. Au nevoie de contact cu persoane de o vârstă înaintată.

Pentru Raci, această conjuncție activează dorul de casă, chiar dacă sunt în țara lor. Poate fi vorba de casa copilăriei, au o tânjire după autenticitate, un adevăr legat de primele amintiri ale unui context spiritual, în care și-au cunoscut sufletul. Crește sentimentul de acasă, dar dintr-o perspectivă spirituală. Mulți vor deplânge faptul că nu mai trăim vremurile de altădată, dar ar fi bine să nu exagereze cu acest discurs.

ADVERTISEMENT

Leii pun accentul pe sănătate

Pentru Lei, se pune accentul pe sănătate, pe grija pentru starea lor de bine, apropo de cei care fac excese alimentare de Paște. Mănâncă atent, cu măsură. Unii, cu rețeta medicală sub ochi, petrec și se bucură mai ales legat de aspectul acesta gastronomic. În altă ordine de idei, nu vor să fie prea deranjați de Paște.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Paște: Pentru Fecioare, este o sărbătoare care pune accentul pe relații, nevoia de a fi prevenitoare, îngrijitoare, atente cu persoanele din preajma lor. Se gândesc mult și au mult afect pentru persoanele care au o experiență bogată de viață care se află într-un impas. Sunt grijulii, dar nu pretențioase.

Pentru Balanțe, e nevoie de multă atenție și grijă pentru tot ce e în jurul lor. E bine să le spună o vorbă bună bătrânilor familiei, mai ales în a doua parte a zilei de Paște când lucrurile se armonizează, se așază. Tensiunile în prima parte a zilei pot fi generate de agitație.

Pentru Scorpioni, sărbătoarea aduce multă iubire și nevoia de iubire. Sunt foarte tradiționaliști. Se pot ocupa, cu multă agitație, de estetica întâlnirii, de estetica sărbătorii, de cadru. Măcar un colț din casă trebuie să aibă o atmosferă aparte, poate fi un colț unde au loc discuții sau unde pun masa. Simt nevoia să creeze un spațiu de tihnă și de reverie.

Săgetătorii simt nevoia să onoreze tradițiile

Pentru Săgetători, e importantă sărbătoarea în special pentru familie. E bine să adune persoane sub acoperișul lor, persoane care nu le-au mai călcat pragul. E bine să se împace cu anumite persoane din familie. Pot simți nevoia și ei de un loc de cult sau să onoreze tradițiile. Tensiunile pot apărea pentru că nu se înțeleg foarte bine cu omul drag, pentru că au gusturi diferite.

Pentru Capricorni, e o sărbătoare care se poate produce într-o vizită, călătorie, nu foarte lungă, dar plăcută. Au nevoie de aer, de atmosferă, chiar o atmsoferă geografică, o ieșire în natură. Discuțiile, dezbaterile sunt foarte importante. Au și o dispoziție mai specială acum și spun cuvinte frumoase celor cu care vorbesc.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Paște: Pentru Vărsători, sărbătoarea de Paște aduce sănătate în trup și sunt mai atenți la tot ce e legat de putere, de energie, la cum își gestionează mai ales timpul. Vor să facă niște schimbări în viața lor. Pot avea, însă, bătăi de cap cu poftele culinare.

Pentru Pești, conjuncția fiind chiar în semnul lor zodiacal, ies la suprafață toată înțelepciunea acumulată, toate trăsăturile frumoase. Au șansa să își dea seama că sunt mai înțelepți decât au crezut. Pun accentul și ei pe atmosfera din jur pe care ei o pot face. Mai multe previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu puteți găsi pe pagina de YouTube ASTROFANATIK!

 

ADVERTISEMENT