Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru ziua de Florii. Duminică specială pentru Tauri și Fecioare!

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru duminica de Florii! Cum va fi această zi de sărbătoare pentru fiecare zodie? Previziuni speciale.
08.04.2023 | 14:45
Horoscop Camelia Patrascanu pentru ziua de Florii Duminica speciala pentru Tauri si Fecioare
Horoscop Camelia Pătrășcanu de Florii. Foto: ASTRO-FANATIK/ pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de Florii, care anul acesta pică pe 9 aprilie 2023! Astrologa face previziuni, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK, cu această ocazie atât de specială pentru credincioși, și nu numai!

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru ziua de Florii: previziuni – zodie cu zodie

Ziua de Florii începe cu Luna în Scorpion, dar după ora 14 Luna se mută în Săgetător. E o zi minunată pentru toți care își sărbătoresc onomastica. Multă senzualitate, până în prânz, dulceață, nevoie de confort. Toți se bucură să primească un semn de iubire. Vor să fie remarcați, să fie apreciați, să primească atenție.

ADVERTISEMENT

Se activează foarte multe pofte. E o sărbătoare care abundă de vorbe frumoase. E multă tandrețe și e clar că fiecare va dori să fie acolo unde întâlnește persoane pe măsura sufletului.

După-amiază, când Luna se mută în Săgetător, începe distracție adevărată, mai bine zis, undeva după ora 16. Este loc și pentru copii, pentru zgomot, muzică, drumeții sau călătorii.

ADVERTISEMENT

Ziua poate aduce pentru mulți dintre noi gesturi de afecțiune și iubire, o vindecare la nivelul inimii. În a doua jumătate a zilei poate să vină cu experiențe inedite. Cam toată lumea are nevoie de deplasare. Pot apărea și oameni noi în viețile noastre.

Horoscop Camelia Pătrășcanu, de Florii: Berbecii fac atmosferă

Pentru Berbeci, ziua de Florii se anunță plină de tandrețe. Au nevoie de multă duioșie sau să fie lăsați în energia lor. Poate pornesc mai greu în zi și au nevoie să se dezmeticească pe îndelete. După ora 16, au chef de aventuri, de joacă, au umor. Generează în jurul lor o atmosferă vioaie. Le prinde să petreacă timp în aer liber.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, ziua de Florii aduce multe discuții consolatoare, mai ales în prima parte. Înțeleg mult mai multe despre ce simt cei din jurul lor. Citesc bine atmosfera din jur. Pot asista, după-amiază la evenimente. Dau dovadă de calm și pot calma spiritele, căci se povestesc multe, cu înflăcărare. Unii Tauri pot să se retragă de la sărbătoare mai devreme.

Pentru Gemeni, duminica Floriilor începe cu multă grijă pentru sănătate. Unii au nevoie să se înfrumusețeze, să stea mai mult în oglindă. Se ocupă de propria persoană. Alții au treburi de făcut, mai ales pentru a-i mulțumi pe cei din jur. Au energie destulă spre seară, datorită atmosferei, datorită anturajului.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, începutul zilei este foarte romantic. Poate că unii au chef de vizite sau de călătorii mai lungi. Fac vizite în locuri iubite de ei, locuri pe care nu le-au mai vizitat de mult. După-amiază se implică în tot felul de activități. Sunt atenți la detalii, la ce se întâmplă în jur. De asemenea, sunt atenți la sănătate.

Leii întâlnesc oameni noi, cu pasiuni comune

Pentru Lei, e grijă pentru sănătate și corp. După-amiază sunt într-o formă grozavă. Iau contact cu persoane noi. Au șansa să poarte discuții incitante, speciale, mai ales dacă întâlnesc oameni cu aceleași pasiuni. Au experiențe noi și unii pot încerca în premieră ceva: o mâncare nouă, un sport nou.

Pentru Fecioare, începutul de zi este destul de alergat, cu multe lucruri de bifat. Unii aleargă după cadouri, alte Fecioare pun lucrurile la punct. Vor să ajute ca lucrurile să se desfășoare bine. Dacă rămân acasă, casa lor e deschisă musafirilor. Pot veni musafiri cu alți musafiri de mână, niște străini.

Pentru Balanțe, ziua de Florii e cu niște activități de bifat. Se și îngrijesc, căci ăsta e latimotivul zilei în general. Vor să fie într-o formă foarte bună după-amiază. Pot face și ei drumuri, mici plimbări. E o energie sportivă după ora 14.

Pentru Scorpioni, ziua vine cu grijă față de propria persoană. În funcție de cum se simt, decid ce au de făcut în a doua jumătate a zilei și cum petrec. Unii vor dori să stea mai mult cu ei înșiși. După-amiază, energia e mai tonică. Pot primi multe complimente. Au vorbe frumoase de adresat celor din jur. Trebuie să fie înconjurați doar de persoane de încredere. Nu le plac surprizele.

Peștii nu vor să fie scoși din zona lor de confort

Săgetătorii au atenționări vizavi de sănătate, mai ales dacă au făcut excese. Abia după ora 14 sunt în formă. Pot exista mici tensiuni cu cineva din casă sau nu pot petrece după gustul lor. Fac un lucru creștinesc dacă au grijă și de altcineva.

Capricornii au inima deschisă și jovială. Dau telefoane, felicită persoanele pe care le iubesc și care se sărbătoresc. Pot primi invitații din scurt pentru ziua respectivă sau niște vești surprinzătoare. După-amiază, deși ziua e tonică, în cazul lor e o cădere energetică. Le displace zgomotul din jur.

Vărsătorii au o zi cu un tonus bun, au chef de lume și de activități diverse. Pot fi gazde sau patronează orice întâlnire. Sunt foarte pretențioși în privința felului în care se prezintă. După-amiază pot fi surprinși de ce se întâmplă în jurul lor. Dacă sunt solicitați, Vărsătorii, în discuții au nevoie să se simtă lejeri, degajați. Nu acceptă formalisme sau prea mult efort intelectual.

Peștii au o duminică a Floriilor plină de visare. Pot primi felicitări dacă se sărbătoresc, dar vor să nu fie tulburați din atmosfera lor. Pot bifa prezența în anumite contexte, dar le e cam peste mână să stea până la capăt la un eveniment, să fie agreabili cu cei din jur. Se simt constrânși de etichete sau obligațiile de familie.

 

 

 

ADVERTISEMENT