Life

Zodia Vărsător și surprizele de care vor avea parte în 2021. Horoscop complet pe tot anul

27.12.2020 | 15:20
Zodia Varsator si surprizele de care vor avea parte in 2021 Horoscop complet pe tot anul
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru zodia Vărsător, pentru întreg anul 2021, spune că lucurile se vor alinia într-o direcție bună pentru acești nativi.

În general, anul 2021 o să fie unul ciudat, fără pandemie, dar cu multe schimbări și cotituri. Semnele zodiacale vor încerca să de adapteze unor noi realități și să-și schimbe viziunea asupra vieții.

ADVERTISEMENT

Perioada asta, pentru că au fost foarte multe planete retrograde până toamna târziu, vine curajul pentru a investi în imobiliare. Luna asta de final de an e foarte bună pentru tranzacții financiare”, mai adaugă astrologul de la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru zodia Vărsător, pentru tot anul 2021

Camelia Pătrășcanu anunță că suntem într-un trend astral al schimbărilor până în anul 2025, când lucrurile se vor mai liniști. Din această perioadă, anii cei mai tensionați sunt acesta care se termină în curând și următorul.

ADVERTISEMENT

Anul 2021 prezintă o lume în plină schimbare, nu o să mai resimțim o presiune din partea autorităților, dar o să avem parte de zbucium sufetesc și nu o să fie liniște.

Totuși, pentru vărsători anul care vine o să fie unul foarte bun, cu planete importante. Vor reuși să iasă din matcă și se vor trezi la viață. Nativii din această zodie sunt independeți în 2021, poate peste măsură, lucru ce poate să ducă la apariția unor discuții în familiile acestora.

ADVERTISEMENT

Rebele, aceste semne zodiacale vor să-și însușească partea ce le cuvine din averea familiei sau poate chiar să întreprindă activități pe cont propriu. Unii vor o casă, iar alții vor să se plece din familie, să se desprindă de căminul comun. Dacă nu pot să coopereze cu cei dragi, e important pentru acești nativi să-și ia zborul și să se mute.

Din acest motiv pot să apară discuții chiar de la început de an, dar este posibil să obțină și câștiguri financiate, tot în debutul lui 2021. Își cunosc drepturile și nu vor ține cont de alte lucruri pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.

ADVERTISEMENT

În plan profesional, lunile foarte importante sunt aprilie, mai și iunie. Vor fi nevoiți să muncească din răsputeri în această perioadă, pentru că pot avea rezultate care se vor face văzute la finalul anului. În noiembrie și decembrie, din nou, carierea o să aibă aspecte foarte bune. Este esențial să se desprindă de persoanele care îi țin pe loc sau îi trag în jos.

ADVERTISEMENT