Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 27 martie 2021. Zi bună pe plan financiar pentru o zodie

27.03.2021 | 12:21
Horoscop Camelia Patrascanu sambata 27 martie 2021 Zi buna pe plan financiar pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 27 martie 2021. Cunoscutul astrolog a prezentat, sâmbătă, buletinul zodiacal pentru fiecare semn în parte. Din acesta rezultă faptul că o serie de zodii vor avea un weekend excelent, în care vor fi evoluții pozitive pe plan financiar.

Pe de altă parte, unele zodii sunt atenționate și sfătuite să reziste la unele tentații care pot apărea pe parcursul zilei. Acestea sunt cu atât mai mari cu cât pot veni din partea unor persoane dragi.

ADVERTISEMENT

În textul de mai jos vei afla care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Ai ocazia să verifici dacă zodia ta va avea parte de un debut bun de weekend sau întâmplări nedorite.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 27 martie 2021

Berbec

Mare atenție la relațiile profesionale. Cineva nu îşi face treaba şi e cazul ca voi să interveniți şi să rezolvaţi lucrurile. Chiar dacă nu vă place, munca de azi aduce bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Cheltuieli neprevăzute poate de dragul cuiva. E bine să rezistaţi acestei tentaţii. În schimb, ideile profesionale şi soluţiile ingenioase mai economice sunt binevenite.

Gemeni

Poți avea parte de indispoziţii de tot felul. Poate e bine ca activitățile mai dificile să fie amânate. Se pare că cineva sare cineva în ajutor pentru a salva situaţia.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua aduce foarte multe informaţii. Un prieten de mare folos, cu un sfat sau un sprijin la diverse probleme care apar şi de care Racii nu au chef, sau nu le pot rezolva.

Leu

Zi aducătoare de bani, sau cu preocupare pentru bani. Fac nişte schimbări la locul de muncă sau în activitatea lor şi sunt foarte inspiraţi de aceste schimbări. Pot salva bani sau pot aduce bani prin asta. Fără împrumuturi la prieteni sau acceptând invitații costisitoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele sunt foarte intuitive şi e bine să se ghideze după instinct în afacerile lor, mai ales când e vorba de alte persoane cu care se întâlnesc. Anticipează ce gândesc, ce simt şi ce vor şi asta le ajută să negocieze mult mai bine.

Balanță

Pot fi într-o dispoziţie fără chef de muncă sau fără să se implice în situaţii, discuţii sau activităţi prea obositoare. E bine să se menajeze astăzi. Cineva din anturaj încurcă lucrurile şi asta poate să le supere destul de mult.

Scorpion

Foarte bună zi sub aspect social. Prieteni sau colectivitate pentru care lucrează şi îşi vând produsele sau munca. Sunt foarte interesaţi cum sunt primite gesturile şi activităţile lor de către cei mulţi pentru care se dedică.

Săgetător

Autoritate astăzi. Munca pe care ştiu foarte bine să o facă este foarte bine primită şi câştigă bani de pe urma ei, deci fără să inventeze ceva sau să se chinuie să înveţe ceva nou. Ceea ce ştiu deja le aduce spor.

Capricorn

Rezolvarea unor acte profesionate care vin de sus şi asta le netezeşte drumul pentru o altă etapă pe care o au de urmat acum. Superbă zi profesional şi după-amiaza foarte bună.

Vărsător

Un consult cu o persoană care ştie bine şi are răspunsuri la problemele cu care ei se confruntă şi sunt foarte mulţumiţi că se descurcă lucrurile.

Pești

Din horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3 aflăm că peștii fac o impresie foarte bună datorită dedicării lor şi chiar spiritului de sacrificiu pe care îl au la lucru. Îşi pot face astăzi cunoscute serviciile sau munca, pentru că oamenii cumva sunt atenți astăzi la ei.

ADVERTISEMENT
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în...
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă, la gala RXF din Sala Polivalentă! Reacția șocantă a organizatorilor
Pericolul din prăjituri. Substanța cu aromă de unt care ne poate afecta ADN-ul
Pericolul din prăjituri. Substanța cu aromă de unt care ne poate afecta ADN-ul
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Românii ameninţaţi cu impozit de 70% pe venit.
Românii ameninţaţi cu impozit de 70% pe venit. "Va trebui să dau 70 de lei din 100?!"
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum...
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce...
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: "Se încearcă manevre prea murdare..."
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Românii de la bloc au de ce să se bucure. Legea a fost...
Românii de la bloc au de ce să se bucure. Legea a fost dată și îi ajută enorm
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și...
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și sabotajul
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând...
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând vălul de mireasă