Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Nativul Leu are o zi perfectă

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Este o zi destul de agitată în care se rezolvă tot felul de lucruri și se fac multe drumuri.
27.11.2021 | 10:27
Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Nativul Leu are o zi perfectă
Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă, 27 noiembrie 2021, este una agitată pentru unii nativi, anunță astrologul Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

Unii nativi își vor ajuta prietenii, iar alții s-ar putea să dea lovitura.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Nativul Leu are o zi perfectă

Berbec

O zi plină pentru acești nativi. S-ar putea să facă multe drumuri și se implică într-o mulțime de activități. Atenție sporită. Nu trebuie încălcată legea.

Taur

Nativii Taur au de muncă, dar se pare că nu au foarte mult spor. O altă persoană ar putea să fie vinovată.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O zi liniștită petrecută mai mult acasă. Alții s-ar putea să fie obosiți pentru că nu scapă de musafiri.

Rac 

Racii vor să-i ajute pe ceilalți, așa că vor face o mulțime de drumuri pentru a rezolva tot felul de lucruri. Ca de fiecare dată, se gândesc mai mult la cei din jur decât la ei.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativul Leu are o zi extrem de bună. Vin bani. Unii rezolvă treburi pe care nu ar fi trebuit să le facă, în timp ce alții găsesc noi modalități mult mai eficiente pentru a câștiga bani.

Fecioară

Acești nativi au o zi productivă. Găsesc tot felul de soluții, poate unele le caută de mai multe zile. Au de muncă și nu prea au timp pentru alte activități.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este bine să se relaxeze în acest weekend. Ar putea să meargă în locurile pe care le adoră și unde scapă de agitația cotidiană.

Scorpion

Scorpionii nu au liniște toată ziua. Vor să-și vadă prietenii să poarte tot felul de discuții. Este bine să stea alături de persoane care îi influențează în bine. S-ar putea să apară unele cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Săgetător

În cazul în care uită de orgoliu și vor cere ajutor s-ar putea să rezolve tot felul de probleme. Mai multe persoane doresc să le dea o mână de ajutor.

Capricorn

Apar călătorii, drumuri, pentru că au multe lucruri de rezolvat ce nu suferă amânare. Ar putea să discute cu unele persoane care îi vor ajuta să înțeleagă unele lucruri.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Se întrevede o colaborare. Nu este exclusă una cu persoana iubită. Chiar dacă nu vor cere ajutor este posibil să-l primească. Așa își vor da seama că unele lucruri se rezolvă cu tact.

Pești

O zi specială pentru Pești. Nu este exclus să fie chiar romantică. S-ar putea ca unii nativi să fie ajutați de persoane apropiate. Cineva îi va răsfăța.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri