Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 28 august 2021. Fecioara se bucură de surprize

Horoscopul propus de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 28 august 2021, anunță o zi frumoasă din multe puncte de vedere.
28.08.2021 | 10:00
Horoscop Camelia Patrascanu sambata 28 august 2021 Fecioara se bucura de surprize
ADVERTISEMENT

Cele 12 zodii pot realiza lucruri extraordinare cu mâinile și cu propriile forțe, mai transmite cititorul în stele de la Antena 3.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, pentru prima zi de weekend.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 28 august 2021, pentru toți nativii

Berbec

Te poți distra învățând lucruri sau o abilitate nouă. E ceva ce poate fi extrem de productiv pentru afacerea pe care o dezvolți acum.

Taur

Ești în formă maximă, spontan și vesel. Relațiile sunt bune, chiar dacă vrei să faci totul numai cum vrei tu și când vrei tu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Simți nevoia să te ascunzi, să te izolezi în lumea ta pentru că doar așa te simți bine și reușești să-ți încarci bateriile pentru perioada ce vine.

Rac

Întâlniri frumoase, surprize și povești sau invitații inedite. E posibil să faci ceva drumuri, dar să fie de bun augur pentru tine.

ADVERTISEMENT

Leu

O zi cu rigurozitate, reguli și norme ca lucrurile să funcționeze bine pentru tine. Îți faci programul fără să-ți pese de alții.

Fecioară

Se anunță o zi perfectă pentru a planifica călătorii sau pentru a face una chiar acum. O zi minunată la orizont, cu multe surprize.

ADVERTISEMENT

Balanță

Primești foarte mult ajutor de la cei din jur. Complimente, daruri materiale și foarte multă lume care vrea să te împace.

Scorpion

Înțelegere cu oamenii sau cu partenerul de viață, care poate veni cu idei bune. Lasă-te ghidat de intuiție și sigur vor ieși lucruri bune și frumoase.

Săgetător

Muncă și foarte multe treburi profesionale. Din fericire, te bucuri de spor, ai energie și ești mulțumit că nu trebuie să amâni nimic.

Capricorn

Explici lucrurile pe înțelesul celor din jur și poți deschide noi orizonturi oamenilor. Este o zi în care te descurci foarte bine cu actele.

Vărsător

O zi bună în familie, mai ales în a doua parte a zilei când poți primi musafiri. Se anunță o zi cu spor, în care se vorbește despre avere.

Pești

Inspirație și imaginație. Prinzi aripi pentru a face lucruri noi, dar primești și foarte multe complimente și aprecieri de la ceilalți.

ADVERTISEMENT