Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 30 octombrie 2021. Gemenii dau lovitura

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 30 octombrie 2021. Vești bune pentru mai multe zodii
30.10.2021 | 11:18
Horoscop Camelia Patrascanu sambata 30 octombrie 2021 Gemenii dau lovitura
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă este una în care trebuie să ne preocupăm de propriile plăceri. Dacă putem face acest lucru împreună cu cei dragi, atunci este chiar mai bine!

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 30 octombrie 2021

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3 arată că este o zi bună pentru mai multe zodii, care vor reuși să rezolve lucruri importante.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii doresc să facă o călătorie, fie ea și de scurtă durată. În prima parte a zilei se bucură de lucrurile pe care vor să le facă pentru propria plăcere.

Taur

Pentru cei din zodia Taur, horoscopul Cameliei Pătrășcanu arată că vor fi axați pe lucrurile făcute cu mâna lor, pe treburile gospodărești.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au parte de o zi cu adevărat superbă și se poate spune chiar că au dat lovitura. Se întâlnesc cu cei dragi, discută, se plimbă și chiar sunt lăudați.

Rac

Racii au de făcut cheltuieli în ziua aceasta, lucru care nu îi deranjează pentru că cumpără numai lucruri utile și dragi sufletului lor. După-amiază ai putea avea parte de o discuție mai aprinsă.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au grijă de ei, se preocupă de starea lor de bine, iar pentru acest lucru sunt dispuși să scoată mai mulți bani din buzunar. Nu ar trebui să facă acest lucru, mai ales după-amiază.

Fecioară

Te întâlnești cu oameni dragi ție, îți încarci bateriile cu lucruri bune. Întâlniri și vizite, așadar.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ești foarte binedispus și parcă nimic nu te poate scaote din starea aceasta de bine pe care o ai. Ești foarte sociabil.

Scorpion

Trebuie să ai grijă de mai multe lucruri, niște responsabilități care nu te lasă nici măcar în weekend. Faci totul în felul tău și te simți mulțumit.

Săgetător

Poți face o călătorie mai lungă, iar ea poate avea ca scop niște afaceri. Te ocupi de niște lucruri supărătoare, dar ai o atitudine foarte pozitivă.

Capricorn

Poate fi o zi destul de stresantă pentru Capricorni, pentru că trebuie să își facă planuri în funcție de altcineva, fie că este vorba despre persoana iubită sau altcineva.

Vărsător

Vărsătorii se ocupă de lucrurile care trebuie făcute, mai degrabă decât cele pe care și-ar dori să le facă.

Pești

Te dedici să îi ajuți pe ceilalți, fie doar și cu o vorbă bună. De aceea, în a doua parte a zilei, ești lăudat.

ADVERTISEMENT