Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 7 august 2021. Peștii au o zi plină de emoție

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 7 august 2021. Previziuni pentru toate zodiile.
07.08.2021 | 10:15
Horoscop Camelia Patrascanu sambata 7 august 2021 Pestii au o zi plina de emotie
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă vine cu dorința zodiilor de a se ocupa de casă, în prima parte a zilei, iar de distracție se ocupă abia spre finalul zilei, când au reușit să termine toate celelalte lucruri pe care le au de făcut.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 7 august 2021. Ce arată astrele pentru zodii

De asemenea, această zi este una specială, în care reușim să ne deschidem inima și să fim mai sinceri cu noi și cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii sunt ceva mai lenți în această zi și se ocupă de casă, de gospodărie și de lista de lucruri pe care și-au propus să le rezolve.

Taur

Taurii au o atitudine foarte pozitivă față de cei din jurul lor și sunt chiar drăgăstoși. Ei reușesc să tolereze niște comportamente pe care le-ar fi taxat foarte dur în trecut și se simt bine și puternici.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii fac planuri de economii, dar în același timp își coordonează banii în așa fel încât să se bucure și ei sau să-și facă micile plăceri ale vieții.

Rac

În această zi, pentru cei din zodia Rac horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3 arată că au nevoie de cei dragi să fie lângă ei.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au o dorință foarte mare de a se ocupa de propria lor persoană și sunt discreți în prima parte a zilei de sâmbătă. Spre seară, forma lor este una de invidiat și acesta are legătură cu faptul că merg la un salon de înfrumusețare.

Fecioară

Fecioarele sunt deosebit de energice în această zi, dar cel mai bine ar fi să se oprească puțin și să se gândească și la ei.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au planuri pentru această după amiază și pot avea chiar o întâlnire specială, așa că se pregătesc din timp.

Scorpion

Scorpionii sunt preocupați de lucrurile pe care le au de făcut și abia apoi vor să se gândească la distracție. Nu fac excese, au energie și poate se întâlnesc cu prietenii.

Săgetător

Săgetătorii vor să capteze atenția tuturor și să fie ei în centrul lucrurilor, pentru că au foarte multe de spus. Sunt autoritari și responsabili în ziua de sâmbătă, conform horoscopului zilnic.

Capricorn

Capricornii vor să își mulțumească partenerul de viață pe cât posibil și își petrec ziua alături de acesta, făcând lucruri care să-i lege și mai mult.

Vărsător

Vărsătorii se preocupă mai mult de cei din jur decât de ei și pot chiar să împrumute niște bani.

Pești

Ziua de sâmbătă este una emoționantă pentru zodia Pești, pentru că aceștia pot înțelege anumite lucruri și chiar să ierte niște greșeli din trecut. Se ocupă de ceilalți și trebuie să aibă atenție la sănătatea lor la finalul zilei.

ADVERTISEMENT