Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 8 mai 2021. Zi excelentă pentru o zodie

08.05.2021 | 10:23
Horoscop Camelia Patrascanu sambata 8 mai 2021 Zi excelenta pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: sâmbătă, 8 mai 2021.  Zodiacul prezentat de cunoscutul astrolog pentru prima zi de weekend vine cu vești excelente pentru mai multe semne.

Dacă unele zodii trec printr-o zi în care se pune accent pe vizite și analize, altele traversează o sâmbătă entuziasmantă, cu mult chef de distracție după sărbători. Săgetătorii sunt cei care trec printr-o zi de excepție.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog de la Antena 3 subliniază și o serie de aspecte de care unele zodii trebuie să țină cont. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale și vezi care sunt evenimentele și întâmplările pentru zodia ta.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 8 mai 2021

Berbec

Berbecii au sâmbătă o intuiție foarte bună, iar asta îi ajută să analizeze impulsurile sau nevoile lor, de unde vin şi dacă sunt potrivite sau sănătoase pentru ei.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au o zi de analiză, în care vor să vadă dacă merită să facă un drum, sau o vizită și dacă în urma acestei acţiuni lucrurile ies mai bine sau nu.

Gemeni

Foarte importanți sunt prietenii astăzi. E o zi în care se pot primi şi invitaţii, se aud tot felul de veşti de la unii şi de la alţii. Pentru că nu e rost de cheltuială, unele invitaţii sunt refuzate.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua aduce autoritate sau chiar autoritarism dacă au sentimentul că scopurile sau obiectivele lor sunt vizate în vreun fel de acţiunile celorlalţi, vor lua măsuri şi îşi apără opiniile.

Leu

Vin vești de la toată lumea azi. Atenţie la cei care fac călătorii, mare grijă şi respectarea regulilor. Pe de altă parte, agenda de drum se poate schimba.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este una din acele zile în care aplică ce au învăţat din experienţele trecute, nu repetă o greşeală a doua oară. O zi a înţelepciunii practice.

Balanță

Relaţiile personale sunt scoase în evidență. E bine să fie un pic mai atente şi mai empatice cu oamenii din preajma lor. Poate aşa cum nu au fost cândva. Mai ales în a doua jumătate a zilei le pică fisa şi îşi dau seama de ce lucrurile nu au ieşit bine între ei şi o altă persoană.

Scorpion

Zi cu activități practice. Au viteză, sunt mobilizaţi şi pot rezolva lucruri şi recuperează ori o sumă de bani, ori un timp pierdut ori o activitate pe care au pierdut-o.

Săgetător

Ziua de sâmbătă este excelentă pentru această zodie. Săgetătorii au chef de distracţie astăzi, sunt spontani şi au umor, de aceea toate lucrurile se rezolvă cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Se derulează acţiuni în casă sau pentru casă. Mai au ceva de reglat sau de strâns după sărbători, dar sunt eficienţi, au spor şi le place ceea ce fac.

Vărsător

Vorbim de drumuri sau vizite, dar şi discuţii. Culeg informaţii sau sugestii bune din toate părţile.

Peşti

Sâmbăta poate aduce claritate cu privire la modul în care îşi folosesc banii, dar şi abilitățile practice. Aşa că sunt puşi pe treabă imediat cum se formează aspecte bune în zilele următoare.

ADVERTISEMENT