Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021. Tensiuni financiare pentru Berbec și Fecioară

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021. Vor fi tensiuni pentru mai mulți nativi, mai ales în zilele de miercuri și joi.
14.11.2021 | 16:52
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 15  21 noiembrie 2021 Tensiuni financiare pentru Berbec si Fecioara
ADVERTISEMENT

Săptămâna 15 – 21 noiembrie va fi una încărcată pentru nativi, după cum a anunțat Camelia Pătrășcanu la Antena 3. Astrologul a dezvăluit că miercurea este cea mai tensionată zi pentru zodii.

Luna Plină în Scorpion vine cu schimbări în viețile nativilor, care sunt nevoiți să facă niște sacrificii. Află care sunt previziunile pentru fiecare nativ în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021. Ce se întâmplă cu nativii

Berbec

Începutul săptămânii aduce energie, iar luni și marți sunt foarte voluntari, au inițiativă și fac tot ce-și propun fără să țină cont de părerile celorlalți. Apar tensiuni financiare miercuri și joi și trebuie să facă niște compromisuri. La finalul săptămânii este posibil să călătorească.

Taur

Luni și marți sunt atenți la cei din jurul lor, învață din experiențele celorlalți. Miercuri și joi apar tensiuni legate de propriile lor interese, poate trebuie să facă anumite schimbări. Apar noi griji legate de bani la sfârșitul săptămânii și poate pot face anumite sacrificii pentru a merge mai departe într-un aspect personal.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt sociabili luni și marți, pot afla multe vești de la ceilalți, se informează și învață de la alții. Miercuri și joi sunt zile dificile în plan profesional și trebuie să găsească cât mai repede soluții la schimbările de care au avut parte. În weekend au foarte multă energie și găsesc soluțiile de care au nevoie.

Rac

Au energie la începutul săptămânii și își asumă diverse responsabilități și abandonează unele sarcini. Nativii Raci dau dovadă de autoritate și autonomie, poate iau decizii importante. Sunt tensiuni miercuri și joi, mai ales în plan sentimental, nu știu în cine să aibă încredere. Și banii pot reprezenta o problemă în aceste zile și trebuie să știe de la început ce pot obține de la ceilalți. La finalul săptămânii trebuie să se relaxeze și să-și pună gândurile în ordine.

ADVERTISEMENT

Leu

Luni și marți sunt zile cu multe întrebări, discuții, informări și ședințe, le este greu să lege anumite informații. Miercuri și joi apar tensiuni privind responsabilitatea. Nu vor să-și sume diverse responsabilități sau își dau seama că acestea nu li se potrivesc. În weekend creează noi perspective și fac schimbări de planuri, merg în direcția lor.

Fecioară

În primele două zile ale săptămânii primesc sfaturi de la alte persoane. Zilele tensionate sunt miercuri și joi, iar tensiunile vizează aspecte legate de bani. Nativii acestei zodii sunt constrânși să facă anumite lucruri pentru a-și menține locul undeva și de aici pornesc tensiunile. S-ar putea să nu fie de acord cu orice, dar vor lua decizii la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Balanță

Luni și marți au întâlniri și e foarte importantă prima impresie, mai ales dacă este o întâlnire cu partenerul de cuplu. Miercuri și joi au discuții financiare și materiale cu persoana iubită sau cu familia, au niște scopuri comune. Luna Plină le poate aduce un câștig material la mijlocul săptămânii. În weekend, Balanțele au parte de călătorii.

Scorpion

Muncesc foarte mult luni și marți, dar au foarte multă energie. Au multe lucruri de dus la bun sfârșit și sunt motivați. Scorpionii sunt mai tensionați miercuri și joi pentru că poate vor să facă o primă impresie bună la întâlnirea cu o persoană complicată. Sunt șanse să reușească să convingă persoana respectivă de un anumit lucru. Fac calcule financiare în weekend.

Săgetător

Luni și marți sunt plini de entuziasm, energie sau speranță. Poate că lucrurile merg bine sau starea lor de spirit este una foarte bună, sunt creativi și găsesc soluțiile potrivite, se ocupă de activități care le fac bine. S-ar putea să primească vești bune. Muncesc mult de marți până joi. Finalul de săptămână îl petrec alături de persoana iubită sau de cineva care să le fie alături.

Capricorn

Se concentrează pe familie și pe interesele personale în primele două zile ale săptămânii. Au o stare de bine și sunt în siguranță și din punct de vedere medical. Miercurea și joia sunt zile tensionate în plan amoros, sunt geloși sau nu înțeleg anumite viziuni ale persoanei iubite. Ar fi bine ca nativii Capricorn să lase de la ei în weekend.

Vărsător

Luni și marți au nevoie să se informeze, să afle cum se face un anumit lucru. Miercuri și joi apar tensiuni în legătură cu confortul în casă, familie sau cu o rudă care le dă peste cap programul din această săptămână, dar pe care o ajută. La sfârșitul săptămânii ar putea călători acolo unde le place.

Pești

Luni și marți este vorba despre bani, au loc discuții și se gândesc la noi metode de a-și suplimenta veniturile, sunt motivați să dea tot ce pot. Tensiunile de miercuri și joi, dar și Luna Plină afectează cunoașterea și actele. Trebuie să cunoască foarte bine cadrul legal înainte de a acționa. La final de săptămână sunt discuții în familie despre perspective și planuri de viitor, dar nu trebuie să fie foarte visători.

ADVERTISEMENT