Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 23 – 29 august 2021. Trei nativi trebuie să fie mai toleranți

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23 – 29 august 2021. Citește în continuare și află care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.
22.08.2021 | 15:57
Horoscop Camelia Patrascanu saptamana 23  29 august 2021 Trei nativi trebuie sa fie mai toleranti
Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 23 – 29 august 2021, pentru fiecare zodie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru săptămâna 23 – 29 august 2021. Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Antena 3 pentru fiecare nativ.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 23 – 29 august 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Luni și marți trebuie să dai dovadă de toleranță și înțelegere și să accepți lucrurile așa cum sunt. Miercuri și joi ai energie și rezolvi multe lucruri în plan profesional. Weekend-ul este productiv în planul sănătății sau la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Taur

E important să-i arăți toleranță persoanei iubite sau unui alt apropiat. Miercuri și joi predomină reflexivitatea și faci o introspecție, te macini pe interior și te îngrijorezi pentru diverse lucruri. În weekend îți schimbi dispoziția dintr-un moment în altul.

Gemeni

Întâlnirile de luni și marți merg foarte bine pentru că ai autoritate, știi să negociezi sau să convingi. Lucrurile merg bine miercuri și joi în relația sentimentală sau în cercul de prieteni. La finalul săptămânii ai parte de relaxare și îți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să ai discuții morale în primele două zile ale săptămânii, să înțelegi anumite aspecte. Miercuri și joi ai parte de determinare și îți susții punctele de vedere în fața celorlalți, iar în weekend te distrezi și te bucuri de experiențe inedite.

Leu

Realizezi anumite lucruri la începutul săptămânii legate de felul în care pierzi bani sau energie. Poate descoperi că trebuie să corectezi ceva la tine sau la modul în care gestionezi relațiile de colaborare. Miercuri și joi s-ar putea să iei niște decizii, iar în weekend lucrezi cu spor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luni și marți ai grijă să nu deranjezi pe cineva și poate că o relație depinde de tine, așa că încerci să tratezi lucrurile cu precauție. Banii depind de felul în care negociezi miercuri și joi, iar în weekend ai parte de călătorii sau întâlniri cu persoane care au multe să-ți povestească.

Balanță

Te ocupi de niște lucruri care trebuie rezolvate luni și marți sau încerci să colaborezi foarte bine cu o persoană, poate e nevoie să o înlocuiești. Ești într-o formă bună miercuri și joi și i încredere în tine, poate primești aprecieri. Se poate ca persoana iubită să-ți facă un cadou în weekend.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Luni și marți îți faci planuri de viitor sau discuți foarte multe lucruri, vrei să încerci ceva nou. Te mobilizezi foarte mult în plan profesional până vineri și te ocupi de lucruri importante. Îți petreci finalul de săptămână alături de partener sau lucrezi cu colaboratori.

Săgetător

Petreci timp cu familia luni și marți și ar fi bine să dai dovadă de afecțiune și toleranță. Poate ai sentimentul că te sacrifici pentru cei din jur pentru că renunți la ceva. De miercuri până vineri ai noroc în plan amoros și poți cuceri pe oricine. Lucrezi în weekend, dar trebuie să ai grijă la sănătate.

Capricorn

Încerci să înțelegi anumite  concepte luni și marți pentru că au loc schimbări. Simți nevoia să te închizi în tine miercuri și joi sau te deschizi cuiva din familie. Ai parte de experiențe inedite și plăcute la finalul săptămânii.

Vărsător

Te preocupi de partea financiară luni și marți și ar fi bine să te detașezi puțin dacă urmărești banii foarte mult. Miercuri, joi și vineri ai parte de călătorii și discuții, iar în weekend petreci timpul cu familia.

Pești

Poți anticipa foarte bine niște consecințe sau acțiuni ale oamenilor luni și marți. Ai discuții inspirate despre bani în zilele de miercuri și joi, poți avea un comportament adaptat la cerințele celor din jur. În weekend desfășori călătorii productive în scop profesional.

ADVERTISEMENT