Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Cum petrec nativii Revelionul

Camelia Pătrășcanu a anunțat care este horoscopul pentru săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Astrologul a dezvăluit și cum petrec zodiile Revelionul.
26.12.2021 | 13:24
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 27 decembrie 2021  2 ianuarie 2022 Cum petrec nativii Revelionul
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a anunțat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Cea mai „sensibilă” zi este cea de 30 decembrie, potrivit astrologului.

De asemenea, nativii sunt interesați toată săptămâna de părerea altora despre ei. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Încep bine săptămâna, sunt atenți la parteneri și au așteptări prea mari, lucru care i-ar putea supăra miercuri sau joi. De Revelion discută cu o bunică sau cu o altă rudă aflată la distanță, poate se deplasează până acolo. Iau lucrurile în serios după Anul Nou și își fac planuri financiare pentru 2022.

Taur

Au multe sarcini și lucruri de rezolvat la cererea celor din jur și a partenerului de viață, dar reușesc să le ducă la bun sfârșit, chiar dacă situația nu le convine prea mult. Ziua de 30 este sensibilă în relația cu cineva apropiat și de încredere. Primesc vești bune de la distanță. De Revelion ar trebui să-i lase pe ceilalți să creeze atmosferă. Pe 2 ianuarie își fac planuri de călătorii sau chiar muncă în străinătate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au un început bun de săptămână și stau mai mult în casă, se relaxează după Crăciun, poate stai alături de familie. Pe 30 decembrie au mai mult de lucru, dar trebuie să fie atenți la sănătate. Petrec bine de Revelion, iar la finalul săptămânii Luna Nouă le poate aduce soluții sau sfaturi bune.

Rac

Își petrec începutul de săptămână în casă, alături de partenerul de viață, dar e bine să fie atenți la socrii sau la cei apropiați de persoana iubită, cu care Racii nu se înțeleg foarte bine. Apar tensiuni pe 30 din cauza unor pierderi sau stricăciuni, dar nu trebuie să fie supărați din această cauză. Se distrează cu măsură de Revelion, mai ales dacă alții depind de ei. Primesc o invitație interesantă și își fac planuri mari.

ADVERTISEMENT

Leu

Fac multe drumuri la început de săptămână, vor neapărat să ajungă la persoanele pe care nu le-au văzut în ultima vreme. Apar mici tensiuni în familie pe 30 decembrie din cauza cuiva care nu a făcut o anumită sarcină. Se distrează de Revelion și sunt în centrul atenției. Luna Nouă aduce planificări, griji și responsabilități pentru noul an.

Fecioară

S-ar putea să facă cheltuieli la începutul săptămânii, chiar dacă nu prea le convine, vor neapărat să facă un cadou. Drumuri și vizite pe 29 și 30, dar și vorbe care nu sunt tocmai pe placul lor. Nu trebuie să facă critici sau observații dacă ceva nu le convine. De Revelion sunt acolo unde se simt cel mai bine. Își fac planuri mari și creative, au idei noi și au de gând să le pună în practică.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele încep bine săptămâna, sunt intuitive și fac în așa fel încât să le fie bine. Pot apărea tensiuni minore în familie, dar le evită. Cheltuieli de timp, de bani și de energie pe 29 și 30. Petrec de Revelion ș se vor simți bine. Luna Nouă le aduce o întrunire de familie și planuri mari împreună cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Trebuie să-și încarce bateriile la începutul săptămânii, așa că au mai puține activități luni și marți. Apar ușoare tensiuni miercuri și joi, mai ales dacă trebuie să plece undeva și programul este dat peste cap. Se distrează foarte bine de Revelion, dar nu fac excese, au grijă de sănătate. Au speranțe și proiecte mari în plan, sunt gata de lucru în 2022.

Săgetător

Sunt sociabili la început de săptămână și vizitează persoanele pe care țin neapărat să le vadă până la finalul anului. Ar trebui să fie mai discreți pe 29 și 30, să-și încarce bateriile și să aibă grijă de sănătate. Sunt în centrul distracției de Revelion, se simt bine. Își fac planuri financiare pentru noul an, sunt economi și vor avea parte de prosperitate.

Capricorn

Rezolvă toate responsabilitățile pe care le au la începutul săptămânii, dar pot apărea tensiuni dacă acestea vin din partea altor persoane. S-ar putea să se vadă cu un prieten pe 30 și să se enerveze după ce acesta le cere un împrumut, dar e bine să-și păstreze cumpătul. Stau mai mult pe margine de Revelion și sunt atenți la ceilalți. Sunt într-o formă bună duminică și au încredere în planurile pentru 2022.

Vărsător

Se plimbă mult la începutul săptămânii, vorbesc cu cei aflați la distanță și primesc foarte multe vești, au multe de făcut. Pe 29 și 30 trebuie să fie mai atenți la sănătate. dar se ocupă și de o treabă nerezolvată. Petrec alături de prieteni de Revelion, poate vine și cineva neașteptat la petrecere. Luna Nouă de duminică le aduce concluzii legate de anul care a trecut și se pregătesc corect pentru 2022.

Pești

Încep săptămâna cu multe sfătuiri, ședințe sau așteptări mari de la persoana iubită sau de la cei apropiați. Ar putea fi dezamăgiți dacă nu primesc ceea ce au cerut. Pe 30 se abțin de la comentarii dacă nu le convine ceva, dar se pot bucura de gesturi de atenție și afecțiune. Poate primesc vești bune de la distanță. Sunt în centrul atenției de Revelion, se simt bine și se bucură de distracție. Au planuri și idei mărețe pentru noul an.