Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 4-10 septembrie 2023. Mercur retrograd încă ne afectează!

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023. Mercur retrograd face conjuncție cu Soarele în această perioadă de șapte zile.
03.09.2023 | 12:28
Horoscop Camelia Patrascanu saptamana 410 septembrie 2023 Mercur retrograd inca ne afecteaza
Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: special pentru perioada săptămâna 4-10 septembrie 2023. Mercur retrograd încă ne afectează, însă fenomenele astrologice ale momentului vin si cu soluții pentru zodii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023

E vorba de o conjuncție Soare-Mercur care ne ajută să găsim soluțiile pe care ne-am chinuit să le găsim în ultimele săptămâni. Polemicile, discuțiile își găsesc o rezolvare rapidă. Foarte multe se pot ameliora rapid, chiar și în probleme de sănătate. La locul de muncă sunt discuții cu colegii, nu cu șefii, ca punctele nevralgice să se rezolve.

ADVERTISEMENT

E o perioadă care ne ajută și financiar. Putem găsi lucruri mai ieftine, deci să nu ne grăbim să renunțăm la ceva. Sunt multe aspecte care se vor corecta. E bună colaborare și în sânul familiei. De asemenea, se fac acte bune în această perioadă. Multe avize se pot rezolva și nu cu persoane cu funcții înalte, ci cu funcționari mărunți.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023. Pentru Berbeci, sunt foarte isteți mai ales în treburile concrete de rezolvat. Unele cer și manualitate. Ei pun mâna și le rezolvă. Se pot consulta și cu meșteri mai pricepuți. Dacă au nevoie de o rezolvare a unor acte, dacă l-au pierdut, îl pot găsi sau înlocui.

ADVERTISEMENT

Gemenii își limpezesc sufletul

Pentru Tauri, creativitate, inspirație, geniu practic. Sunt foarte imaginativi. Se bazează, e adevărat, pe experiența lor. Au tot felul de idei ingenioase și pot crea un produs nou. Pot veni cu originalitate, cu soluții inedite. Au discuții bune cu copiii, sunt ingenioși în pedagogie.

Gemenii au o perioadă care le aduce claritate și limpezime sufletească. Înțeleg ce au nevoie, după ce tânjesc. Cumva, au băgat sub covor niște lucruri, dar au nevoie de apropiați, de siguranță, de cămin, de sănătate, de grija celorlalți. Indiferenți de nevoile pe care nu le-au recunoscut, acum le recunosc și fac corecții, iau măsuri.

ADVERTISEMENT

Racii au o conjuncție Soare-Mercur foarte bine văzută în relațiile colective. Sunt interesați de locul lor în grup, în colectivitate. Au nevoie de mediu, de colectivitate susținătoare. Se gândesc serios cu cine rezolvă probleme, cine îi înțelege, care sunt oamenii cu care merg pe același drum?

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023. Leii au un aspect favorabil financiar, cu multă istețime practică. Discuțiile cu superiorii pot fi fructuoase. Cei care nu au șefi pot găsi soluții la proiectele costisitoare pe care le au. Sunt practici, își știu calea. Vor succes și au șansa să atingă succesul.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare, știu bine cine sunt și cum stau. Pot privi niște adevăruri mari în față. Pot lua decizii în legătură cu atitudinea față de viață, comportamentul, îngrijirea lor, munca. Dacă până acum s-au lăsat pe tânjală apare o claritate și o motivare. Sunt suficiente niște mici inspirații pentru a se mobiliza, indiferent ce se hotărăsc să facă.

Balanțele, atenție sporită la tot ce face partenerul de viață

Pentru Balanțe, perioada le ajută să facă cercetări și investigații. Pun cap la cap niște lucruri. Unele au legătură cu partenerul de viață și se prind de temerile, fricile sau aspirațiile pe care acesta încă nu le-a comunicat. Înțeleg la vreme unele lucruri ca să nu existe o catastrofă conjugală. Apoi, e vorba de un câștig care nu vine prin efort. Poate fi o moștenire sau o realizare materială datorită altora.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023. Scorpionii au planuri mari și frumoase alături de persoane care, pur și simplu, le dau la mână tot ce au nevoie ca să reușească. Prin persoanele norocoase, deschise, care au conexiuni și pricepere, realizează că planurile și proiectele lor pot avansa.

Săgetătorii au o perioadă cu discuții profesionale și noi idei. Au soluții pentru cei care se află într-un impas. Le prinde bine să simtă că sunt oamenii salvării, oamenii care aduc lumină, bucurie, deschidere. Discută foarte pertinent cu oamenii, atât cu subalternii cât și cu superiorii. Dezleagă multe enigme.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023: Peștii negociază bine

Pentru Capricorni, istețimea și priceperea de a înțelege lucruri e dată de ascultare, fără să se grăbească să tragă concluzii. Pot avea, la final, observații și pilde foarte bune. Pot exista drumuri pe care le pot face, care se dovedesc practice și optimiste.

Vărsătorii au o perioadă în care sunt comozi, știu bine ce vor, știu și ce nu vor să facă. Lămuresc persoanele cu care colaborează să fie menajați, să li se ofere soluții simple. Au mare grijă să nu își epuizeze bateriile, așa este și perioada.

Peștii au perioadă bună pentru negocieri și planificări. Discuțiile sunt sincere și practice și de aceea nu pierd timpul. Sunt zile bune pentru a avea întâlniri cu mai mare impact, pe termen lung. Pot primi sfaturi bune juridice și financiare. Pot obține avizele de care au nevoie.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant