Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 6 – 12 decembrie 2021. Nativii sunt foarte solicitați

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru săptămâna 6 – 12 decembrie 2021. În această perioadă, nativii sunt solicitați și au diverse lucruri de rezolvat.
05.12.2021 | 18:29
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 6  12 decembrie 2021 Nativii sunt foarte solicitati
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a anunțat agitație și tensiuni pentru nativi în săptămâna 6 – 12 decembrie 2021, dar și rezolvări. Este o perioadă solicitantă pentru zodii.

Astrologul de la Antena 3 a anunțat previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 6 – 12 decembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Au multe lucruri de făcut la începutul săptămânii și poate e nevoie să se deplaseze pentru treburi administrative, unde se descurcă dacă sunt insistenți. Ziua de miercuri este cea mai tensionată. Berbecii pot suferi pierderi materiale sau financiare sau poate nu li se recunoaște un drept. Joi au o zi mai bună, iar în weekend ajung la o concluzie și au nevoie de relaxare.

ADVERTISEMENT

Taur

La începutul săptămânii li se dă dreptate, mai ales dacă au insistat asupra unui lucru. Miercuri pot apărea conflicte sau neînțelegeri cu o persoană care are autoritate, dar se pot rezolva joi sau vineri, atunci când nativii sunt mai diplomați. Stau cu prietenii și călătoresc la finalul săptămânii.

Gemeni

Îi preocupă foarte mult sănătatea sau interesele, ar trebui să ceară ajutor și sunt zgârciți luni și marți. Miercuri și joi au de rezolvat chestiuni legate de acte și pot apărea tensiuni din această cauză. În weekend îi așteaptă responsabilități, dar și întâlniri importante.

ADVERTISEMENT

Rac

Luni și marți trebuie să fie atenți la felul în care se comportă, la cum sunt percepuți de celălalt la o întâlnire și ce își doresc. Au argumente în interesul lor, dar miercuri sau joi este un risc de pierderi și s-ar putea să nu primească ce și-au dorit. La sfârșitul săptămânii au parte de călătorii. 

Leu

Luni și marți muncesc și fac lucrurile bine, dau dovadă de organizare și disciplină. Miercuri apar tensiuni legate de o persoană în vârstă și care nu vor să se adapteze unor lucruri noi, o persoană dificilă, iar Leii nu știu cum să abordeze situația. Finalul de săptămână este unul bun, în special sâmbătă. Sunt surprinși să primească lucruri pe care nu le-au cerut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

La începutul săptămânii lucrează ușor, sunt perseverente, inspirate și nu se lasă convinse ușor. Munca este mai obositoare miercuri, dar poate nici Fecioarele nu au prea multă energie și trebuie să o dozeze foarte bine în activitățile pe care le fac. Joi rezolvă lucrurile dacă sunt ajutate, iar în weekend sunt alături de partener sau de o persoană apropiată.

Balanță

Se concentrează foarte bine la începutul săptămânii, poate e ceva în interesul lor și nu vor să fie distrase de nimic. Apar tensiuni miercuri, mai ales dacă nu au suficienți bani pentru a-și cumpăra ceea ce le place sau dacă au probleme în relația cu cineva apropiat. Joi se rezolvă lucrurile, iar în weekend muncesc și au grijă de sănătate.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Luni și marți fac cercetări, au nevoie să organizeze mai bine actele, se pregătesc pentru un proiect sau planifică în detaliu activitatea lor pe termen lung. Miercuri apar tensiuni în familie și trebuie să rezolve situația, iar joi au șanse de reușită. La finalul săptămânii se distrează.

Săgetător

Sunt preocupați de bani luni și marți, se gândesc la strategii ca să câștige mai bine. Apar tensiuni legate de o călătorie miercuri, poate așteaptă pe cineva, iar persoana respectivă nu vine sau apar obstacole pe drum. Poate primesc vești bune și nu mai e necesar să se deplaseze. Petrec timp cu familia la finalul săptămânii.

Capricorn

Analizează cu atenție ce simt sau ce ar trebui să simtă legat de o persoană de care sunt interesați sau care îi intrigă. Poate intuiția îi va ajuta în acest sens. Miercuri apar cheltuieli neplanificate, dar poate sunt utile dacă fac cuiva pe plac. La sfârșitul săptămânii fac vizite și călătorii acolo unde le este drag.

Vărsător

Au nevoie de singurătate luni și marți pentru a face activitățile preferate. Poate se ocupă și de sănătate. Miercuri sunt nesiguri în legătură cu ce au de făcut sau cu poziția pe care o au acum. Poate fi vorba despre o sarcină care nu le place și la care vor să renunțe. În weekend muncesc, sunt productivi.

Pești

La începutul săptămânii primesc vorbe bune și sfaturi de la cineva de încredere care poate îi trezește la realitate. Unii își fac planuri despre cum să cucerească o colectivitate sau un public. Miercuri sunt tensiuni legate de casă sau poate au emoții înainte de un eveniment sau o întâlnire. La final de săptămână se concentrează pe ei și își pun gândurile în ordine.

ADVERTISEMENT