Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, lovite dur de opoziția Marte-Jupiter până pe 8 noiembrie!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Trei zodii sunt extrem de afectate de opoziția Marte-Jupiter până pe 8 noiembrie 2023. Ce urmează?
31.10.2023 | 12:36
Horoscop Camelia Patrascanu Trei zodii lovite dur de opozitia MarteJupiter pana pe 8 noiembrie
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce aduce opoziția Marte-Jupiter. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK! Din 20 octombrie, Jupiter e în opoziție cu Marte și va rămâne așa până pe 8 noiembrie 2023. La ce să ne așteptăm?

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Opoziția Jupiter-Marte, bună sau rea pentru zodii?

Jupiter vrea să ne aducă bani, sănătate, lucruri bune, în general, pentru care ne străduim. Marte, în schimb, se află în Scorpion și indică pierderile și renunțările.

ADVERTISEMENT

Jupiter spune să muncim și să ne bucurăm pentru ce avem, în timp ce Marte ne spune că vrem mai mult, că putem mai mult. Marte în Scorpion ne spune că e greu să renunțăm la lucruri, chiar dacă sunt toxice pentru noi. Este un conflict între ce avem și ce am vrea să avem, iar asta ne costă energia.

Jupiter ne spune că doar ce putem face noi pentru confortul nostru e corect și suficient. Va trebui să găsim un echilibru între nevoi și dorințe. Depinzând prea mult de oameni sau de confort riscăm să ne pierdem, însă, libertatea.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Berbeci, opoziția Marte-Jupiter fix pe axa prosperității, a câștigurilor, indică faptul că riscă să piardă niște bani. Trebuie să își facă niște calcule corecte, să investească în unelte, în materiale de lucru, de exemplu.

Taurii sunt foarte inflamabili, căci au Jupiter în semnul până anul viitor, la început de vară. Sunt mai vanitoși, le poate sări țandăra. Pot avea sentimentul că cineva se poartă cu ei cu mai puțin respect. Se gândesc cum reușesc să stârnească anumite rezultate. Chiar și prea multă franchețe poate fi luată drept jignire.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, opoziția aduce dispute în jurul tematicii profesionale: cine își face treaba, cum o face. Sunt multe deadline-uri importante până pe 8 noiembrie. Au nevoie să se documenteze și sub aspect juridic.

Racii au opoziția Marte-Jupiter pe axa iubirii. E vorba de o nouă pasiune care se poate trezi pentru ceva sau pentru cineva. Pot intra în contact cu persoane cu care leagă repede prietenii, simpatii. Alții, care sunt mai senzuali, chiar au chef să se îndrăgostească și își exprimă sentimentele mai transparent, ceea ce nu e neapărat specific Racului.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au de dat examene restante

Leii au opoziția Marte-Jupiter în zona confortului și a siguranței. E posibil să aibă oportunități grozave, poate chiar și o funcție mai înaltă, dar asta îi costă siguranța și liniștea. Consumă mai mult timp pentru propunerile extraordinare pe care le primesc.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele care comunică mult sunt avantajate. În momentul acesta, au multe schimburi de idei. Se pot încurca într-un hățiș legislativ din care încearcă să scape. Caută formule salvatoare, de scurtătură, mai ales când e vorba de acte, de contracte și angajamente. E o opoziție care vorbește de examene neluate la timp, care sunt activate acum.

Balanțele au vizați banii de această opoziție. Marte e prezent în zona banului asudat, este în Scorpion. Trebuie să își prețuiască mai mult atuurile profesionale. Pot găsi oportunități, dar cu sprijinul altor persoane.

Scorpionii, cu Marte în semnul lor, aspectul de opoziție aduce tonus și dinamică. Au nevoie să își reactiveze relații și cunoștințe, să câștige simpatie. Au nevoie de intrări. Abundența și prosperitatea lor depinde de cât de bine se conectează la mediu.

Vărsătorii, puși într-un rol inedit

Săgetătorii pot avea multe lucruri de analizat în această perioadă. Pe de o parte, e vizată sănătatea. Au nevoie să sondeze un pic mai adânc, să abordeze lucrurile din unghiuri diferite, să primească sfat în privința mai multor posibile tratamente sau abordări.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Capricornii pot avea un interes mare pentru iubire. Iubirea, însă, e mai mult la ei în casă și în suflet. Trebuie să se străduiască un pic mai mult pentru persoana pe care pun ochii. Trebuie să fie conectați, în primul rând, cu inima lor și să dea libertatea celor pe care îi iubesc.

Vărsătorii au opoziția Marte-Jupiter cu propuneri interesante și multe responsabilități la pachet. Poate fi o funcție sau un rol important într-o anumită acțiune. Au popularitate bună în mediul lor socio-profesional.

Peștii au opoziția Marte-Jupiter plină de teste. Pun întrebări și află răspunsuri despre cum să realizeze o activitate. Fie că au un deadline și trebuie să își dea ok-ul, fie chiar au de trecut prin examene, cert e că e o perioadă un mic mai grea.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Simona Halep e NEVINOVATĂ! Ei sunt adevărații vinovați în cazul de dopaj
Simona Halep e NEVINOVATĂ! Ei sunt adevărații vinovați în cazul de dopaj
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română