Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Triplă conjuncție în Gemeni! 4 zodii, puternic afectate

Horoscop Camelia Pătrășcanu. O triplă conjuncție are loc în Gemeni până pe 20 iunie 2024, marcând destinele a cel puțin patru zodii.
11.06.2024 | 12:45
Horoscop Camelia Patrascanu Tripla conjunctie in Gemeni 4 zodii puternic afectate
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Până pe 20 iunie 2024 va avea loc o triplă conjuncție în Gemeni. Fenomenul a început, de fapt, în data de 8, însă abia de acum încolo va crește în intensitate.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Triplă conjuncție în Gemeni

Este o conjuncție buclucașă. E vorba de Soare-Mercur-Venus în Gemeni. Energia este puternică, orientată spre comunicare, schimb de idei. Ne gândim ce ne prinde bine, ce nu. De asemenea, ascultăm mai mult opiniile altora, intrăm în polemici.

ADVERTISEMENT

Vrem răspunsuri, punem întrebări, suntem atenți. Este o conjuncție care în zilele următoare intră în aspecte tensionate cu Saturn și Neptun din Pești și Lilith din Fecioară. Aceste zodii, Peștii, Gemenii și Fecioarele sunt mutabile.

Jonglăm, astfel, cu mai multe mingi deodată. Putem avea confuzie, nesiguranță, nu știm ce să credem, nu știm ce e cu adevărat valoros. Lucrurile în care credem, conduita pe care am vrea să o avem trece prin proba de foc a vieții.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii au confuzie dată de faptul că pot repeta niște experiențe, că au mai fost puși în niște situații. Pot verifica dacă ce au făcut cândva stă în picioare. E posibil să aibă probleme cu actele, mai ales dacă nu și-au corectat niște neglijențe, niște întârzieri.

Taurii au tensiunile legate de prieteni, de anturaj. Au de analizat unde le este locul. Nu vorbesc de bani, ci de pierdere de timp, de energie. Unii pot fi surprinși de prietenii vechi, de persoane incredibile. Trebuie să fie mai zgârciți cu banii și caută soluții financiare.

ADVERTISEMENT

Gemenii au conjuncția chiar în semnul lor. Sunt atenți, vor să ia hotărâri bune care au legătură cu autoritățile, cu o funcție poate sau cu anumite sarcini. Au mult de discutat și asta se întâmplă nu atât pentru bani, cât e vorba de onoare, de cuvântul dat.

Racii au tensiuni legate de faptul că se pot simți copleșiți de anumite dezamăgiri. Ar fi bine să aibă un colțișor al lor în care să respire, să își reîncarce bateriile. De asemenea, sunt alergați pe la tot felul de ghișee, pentru hârtii, pentru acte. Au sentimentul că lucrurile nu depind de ei.

ADVERTISEMENT

Leii pot avea neînțelegeri cu persoane din anturaj de la care aveau așteptări. Pot să se trezească bârfiți, comentați, greșit înțeleși. Dacă îi dezamăgește cineva, trebuie să observe pe lângă ei că e oricând cineva care le ia locul.

Scorpionii nu sunt mulțumiți de anumite răspunsuri pe care le primesc

Fecioarele au tensiunile legate de sarcini și responsabilități, activități care pot fi făcute până la un anumit termen. Nu le place să se grăbească, dar sunt foarte harnice. Pot avea loc dispute cu autoritățile, în jurul regulamentelor pe care nu toată lumea le înțelege la fel. Dacă au argumente și se bat, pot câștiga. Dacă nu-și cunosc drepturile, pot pierde o bătălie.

Balanțele au tensiunile legate de comunicare cu șefii. Nu mai înțeleg nimic din ce li se transmite, din ordinele care vin. Nu se respectă anumite norme, inclusiv morale. Cer sfatul unor specialiștii, iar specialiștii nu cad de acord, analizele nu sunt concludente, de pildă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au tensiunile în zona libertății, a sentimentului de liberă expresie. Caută persoane lângă care se pot exprima liber. Când nu li se dau răspunsuri clare, nu sunt mulțumiți și devin sâcâitori.

Pentru Săgetători, tensiunile vizează raporturile parteneriale, colaborările apropiate sau cu membrii familiei. Pot fi dispute pe probleme mai vechi ce sunt puse iar pe tapet. Pot avea sentimentul că celălalt nu gândește sau nu înțelege logica lucrurilor.

Capricornii pot avea sentimentul că unii tratează superficial niște probleme, nu știu să explice lucruri. Sunt foarte enervați de greșelile repetate. De aceea, pot fi un pic mai drastici sau analizează de ce se greșește, de ce nu e atent cineva la explicații.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au tensiunile legate de bani. N-au voie să cheltuiască, dar le-ar plăcea căci lista e lungă, mai ales pentru hobby-uri. Pe de altă parte, e o tensiune legată de cum să-și fructifice munca. Trebuie să găsească o metodă isteață prin care, fără bani, să facă lucrurile la care s-au gândit.

Peștii au tensiunile legate de tulburări și neliniști privind familia sau o stare de nesiguranță pe care o au. La întâlnirile cu persoanele apropiate, în care li se reproșează lucruri, pot deveni timizi. E o ocazie bună pentru a-și vedea de sănătate.

 

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României