Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile cu Jupiter în Taur aduc vești grozave

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sunt ultimele zile lui Jupiter în Taur, perioadă de care trebuie să profităm din plin. Ce urmează?
16.05.2024 | 12:55
Horoscop Camelia Patrascanu Ultimele zile cu Jupiter in Taur aduc vesti grozave
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vin zile deosebite pentru trei zodii. Va fi o perioadă în care vom culege roadele acțiunilor noastre.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile cu Jupiter în Taur, deosebite

Multe planete se întâlnesc în Taur, o zodie a prosperității. Taurul vrea să aibă control asupra a ceea ce poate face așa încât, indiferent unde lucrăm, vrem să ne găsim un loc mai prielnic.

ADVERTISEMENT

Faptul că ne place mult ce facem garantează faptul că suntem mai creativi, mai relaxați când lucrăm. Descoperim o nișă care ne satisface mai mult.

Sunt ultimele zile când Jupiter stă în Taur și vorbește de schimbări care să ne aducă prosperitate în viață. Avem grijă mai mult de corpul nostru și de capacitățile noastre. E un aspect ofertant, durează până pe 23 mai, așadar.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o perioadă în care pot fi fructuoși financiar, dar și în felul în care își investesc energia și timpul. Sunt mobilizați și e posibil să fie acuzați că privesc prea unghiular anumite situații.

Taurii pot avea un plus la nivel de suflet, de conștiință. Personalitatea lor se poate deschide, poate înflori. Văd partea plină a paharului, își vindecă momentele în care și-au reproșat lucruri. Au regretul că poate n-au făcut lucruri la timp.

ADVERTISEMENT

Gemenii au planetele în Taur care aduc contexte favorizante. Profită de ce se întâmplă în jur, chiar și dacă se scufundă corabia. Orice serviciu, orice disponibilitate de a ajuta se vede acum.

Racii au o perioadă aducătoare de iubire. Unii pot fi curtați pentru muncă sau curtați romantic. Vin complimente, zâmbete și le prinde bine. Simt nevoia de mai multă căldură din partea anturajului.
Leii au o atitudine care poate schimba direcția unei acțiuni. E decisiv ce fac ei acum și pun o bornă serioasă în viața lor, prin autoritatea lor, prin funcția pe care o au. Fac lucruri care ecou și în viața celor din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au zile aducătoare de reușită, succes. Succesul aduce o recunoaștere publică, dar și bani. Poate fi vorba și de negocieri, de contracte, de proiecte de succes.

Scorpionii primesc propuneri interesante

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele au aspecte fabuloase ce pot aduce belșug material. E un pic neașteptat pentru ei ceea ce va veni. Pot intra în posesia unei moșteniri.

Scorpionii au abundență, noroc. Pot primi o propunere, propunere de a participa, de a fi parte într-o acțiune care îi face foarte vizibili. Creează niște legături, colaborări foarte bune.

Săgetătorii au munca foarte bine aspectată. Jupiter vine să simplifice lucrurile. Își vor organiza așa bine munca încât vor face ce le place după un orar care le place. Delegă lucrurile care nu le plac și fac schimbări.

Capricornii au iubirea activată pe harta astrologică. Cumva, se deschide inima lor. Dacă se îndrăgostesc vor spune asta, devin dinamici și interesați de celălalt.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au zile care aduc aspecte bune legate de casă. Unele dintre ele pot fi revoluționare, perturbatoare. Se schimbă în bine ceva în casa lor.

Peștii au aspecte de spor, cu ultimele zile lui Jupiter în Taur. Se experimentează atât de bine într-o operațiune încât devin maeștri. Lucrează repede și foarte bine.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Ce tragedie. Mama gimnastei Gina Gogean a murit într-un accident grav
Ce tragedie. Mama gimnastei Gina Gogean a murit într-un accident grav
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”