Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 1 ianuarie 2021. Leul simte nevoia să fie lăsat în pace

01.01.2021 | 10:56
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 1 ianuarie 2021 Leul simte nevoia sa fie lasat in pace
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru prima zi a anului, vineri, 1 ianuarie 2021, vine cu armonie, liniște și înțelegere din toate punctele de vedere. 

Este o zi în care nativii vor face tot ce le place, fără să fie constrânși sau obligați să realizeze lucruri care le dau mari dureri de cap. Se anunță drumuri și vizite, în timp ce unele zodii fiind sfătuite să fie atente la sănătate.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru toate cele 12 zodii sunt relatate în rândurile de mai jos. Potrivit antena3.ro, semnele zodiacale nu trebuie să se obosească prea tare în această zi. Se cere odihnă și relaxare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 1 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Umor, veselie și multe zâmbete în prima zi a anului. Ești deschis la nou și ziua va decurge așa cum îți dorești, însă atenție la micile supărări.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi în care accentul cade pe timpul petrecut alături de cei dragi. Este o zi perfectă pentru a sta în sânul familiei. Spre seară simți nevoia de ceva timp cu tine, de intimitate.

Gemeni

Ce dacă este începutul de an, nu stai deloc locului. Ai o grămadă de drumuri de făcut și vizite de onorat. Nu stai deloc pe acasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță o zi practică în care rezolvi foarte multe lucruri. Mintea îți este pusă la contribuție, dar nu uită să te odihnești puțin. Nu te osteni prea tare.

Leu

Este o zi minunată, asta dacă ești lăsat să faci lucrurile în felul personal. Simți nevoia să fii lăsat în pace, nu ai nevoie de sfaturi din partea celor din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai ceva drumuri de făcut, iar pentru asta trebuie să fii atent la sănătate. Trebuie să te întorci cu mintea întreagă de acolo de unde pleci.

Balanță

O zi perfectă pentru distracție alături de gașca de prieteni. Spre seară sunt șanse foarte mari să te bucuri de puțină tihnă acasă.

Scorpion

Tensiuni, asta în cazul în care ai făcut excese și nu te simți în apele tale. În rest, astrele prevăd o zi bună, în timp ce seara va fi foarte plăcută.

Săgetător

Ai ceva drumuri de făcut, însă seara te găsește acasă. Întâlnirile din timpul zilei îți dau o stare de bine interioară. Te  simți formidabil.

Capricorn

Crezi că nu ai fost la înălțime pentru cineva, lucru care nu îți este deloc pe plac. S-ar putea să existe mici tensiuni, dar lucrurile se vor așeza ulterior.

Vărsător

Ești obosit după distracția de seara trecută și ai mare nevoie de odihnă. Seara te găsește alături de prieteni. Bucură-te de aceste momente.

Pești

Ai făcut prea multe excese în ultimele ore, atenție la sănătate. Renunță la vicii și seara va fi una perfectă alături de oamenii dragi.

ADVERTISEMENT