ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 14 august 2020. Taurul descoperă o adevărată mină de bani

Autor: Alexa Serdan | 14.08.2020 | 09:48
Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 14 august 2020. Taurul descoperă o adevărată mină de bani
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 14 august 2020, pentru toate zodiile. Sursa foto: captură video Youtube

Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale pentru ziua de vineri, 14 august 2020. Horoscopul zilei aduce șanse uriașe în plan personal, cât și profesional, destinul fiind unul prielnic pentru zodii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul de la antena3.ro spune că nativii au gânduri, idei și concepte inedite. Multe planuri le trec prin minte în această zi de vineri, așadar mare atenție ce vă propuneți să faceți.

Acestea sunt previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Descoperă în rândurile de mai jos evenimentele și întâmplările de care au parte acestea.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 14 august 2020, pentru toate zodiile

Berbec

În a doua parte a zilei ai parte de o victorie importantă. Reușești să rezolvi o enigmă care ți-a dat dureri de cap sau înțelegi unele aspecte ale vieții.

Taur

Succes pe plan financiar. Găsești o sursă de bani extrem de mare, o adevărată comoară. Nu este vorba de nicio economie, ci de bani care vin rapid din surse neștiute.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În sfârșit, te înțelegi pe tine și ajungi la un consens cu sinele interior. Se anunță schimbări și hotărâri radicale legat de viața personală.

Rac

Explicațiile primite te ajută să înțelegi ce ai de făcut mai departe. Învață din experiențele din trecut și propune-ți să trăiești viața cu totul altfel.

ADVERTISEMENT

Leu

Proiectul pe care-l ai de ceva vreme prinde contur și-ți aduce împlinire. Începi să devii conștient de lucrurile pe care știi să le faci, bazează-te pe asta în afaceri.

Fecioară

Întâlnire importantă cu cineva care te ajută să vezi care este traiectoria pe care trebuie să o urmezi. Ai de ținut un angajament foarte mare legat de propria existență.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ajungi la niște înțelegeri profunde, chiar filozofice. Ai de luat o decizie radicală, în sfârșit știi despre ce este vorba. Fă această schimbare acum.

Scorpion

Descoperi o sursă de venit prin intermediul unei persoane. Asta nu înseamnă că trebuie să faci ceva rău, ci doar să știi să pui punctul pe i atunci când trebuie.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Te afli într-un punct nodal legat de viața amoroasă. Dă-ți seama dacă merită să mai investești sentimente sau trebuie să o lași mai moale.

Capricorn

Muncești mult, alături de persoane tinere aflate la început de drum. Experiența își spune cuvântul și ajungi să fii catalogat drept un profesor.

Vărsător

Surprinzi din mers o oportunitate, nu o lăsa să-ți scape printre degete. Viteza de reacție, ingeniozitatea și creativitatea te vor ajuta să propulsezi în toate.

Pești

Ești mai hotărât ca niciodată să faci anumite lucruri și să-și schimbi dispoziția, în special la locul de muncă. În sfârșit, un lucru bun în viața ta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!