Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 14 mai 2021. Planuri de viitor pentru Lei

14.05.2021 | 09:56
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 14 mai 2021 Planuri de viitor pentru Lei
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 14 mai 2021, anunță planuri de viitor pentru Lei.

Astrologul de la Antena 3 vine cu vești extrem de interesante și pentru alte semne zodiacale. Dacă Racii primesc oferte excelente, cei din zodia Vărsător sunt inspirați, se distrează și văd mereu partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT

La polul opus, pentru Pești urmează o zi marcată de multe gânduri, concentrare. Așadar, totul se bazează pe seriozitate în ziua de vineri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 14 mai 2021

Berbec

Cei născuți în această zodie ar trebui să ceară sfaturi unei persoane în vârstă şi foarte bine pregătită, pentru că pot avea o soluţie salvatoare. Şi drumuri pot fi aranjate vineri.

ADVERTISEMENT

Taur

Banii vor fi un subiect de discuție. Se pot găsi și soluţii foarte isteţe pentru a evita nişte capcane legale, juridice, fie pentru a găsi chiar banii care altfel sunt ascunşi de ei.

Gemeni

Ziua de vineri aduce tot felul de înţelegeri vizavi de propria lor persoană, înţeleg ce au greşit, ce trebuie schimbat la ei, dar şi în relaţiile cu ceilalţi, pentru a pune problema astfel încât să negocieze bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt gânduri despre o serie de aspecte demult trecute, dar cumva au consecințe şi azi. Pot fi invitaţi, primesc oferte bune din partea partenerului de viaţă sau a altor persoane apropiate.

Leu

Planuri de viitor pentru Lei. Este o zi în care vorbesc mult de ceea ce urmează se şi laudă şi chiar fac noi cunoştinţe, întâlnesc noi cercuri de prieteni. Au prilejul asă împărţăşească din sfaturile lor profesionale sau de viaţă şi sunt apreciaţi pentru asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele iau atitudine şi stiu foarte bine ce vorbesc şi ce decid, mai ales la locul de muncă şi pot fi recunoscute ca specialişti sau oameni cu mare experinţă, astfel încât oamenii le onorează prezenţa şi intervenţia.

Balanţă

Cei din această zodie au de lucru cu legea, cu tot felul de acte pe care le pot rezolva azi sau fac diligenţe. E bine să ceară sfatul unui om foarte priceput, unui specialist cu care ei au de-a face. Poate un jurist sau un psiholog.

Scorpion

Vinerea aduce sprijin din partea unor persoane pentru Scorpioni, cu alte cuvinte, tot ce realizează astăzi sau ce-şi doresc să facă se bazează pe sfatul, dibăcia, experienţa altei persoane. Poate fi partenerul de viaţă sau un alt colaborator.

Săgetător

Pentru Săgetători, este o zi a comunicării, pot avea multe întâlniri sau în contactele pe care le au impresionează prin vervă, umor şi fac bine că împărtăşesc din cunoştinţe lor şi altora.

Capricorn

Muncă și iar muncă încă din zori. Capricornilor le stă bine lângă persoanele mai tinere, pentru că acestea au ce învăţa de la Capricorni. Pe de altă parte, inovează şi învaţă lucruri noi astăzi.

Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de vineri aduce bucurii de tot felul, şi le fac singuri sau văd ei partea plină a paharului. În tot cazul, se distrează, se amuză şi relaxarea face să aibă şi idei inspirate.

Peşti

Zi marcată de multe gânduri, concentrare. Peștii îşi pun ideile cap la cap, îşi scriu mult în agendă, îşi fac un desfăşurător al etapelor următoare şi au nevoie de linişte sau de ajutorul apropiaților şi de susţinerea lor.

ADVERTISEMENT