ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 25 iunie 2021. Balanțele sunt preocupate de avere

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 25 iunie 2021. Sunt vești bune pentru mai multe zodii.
Autor: Andreea Marin | 25.06.2021 | 09:20
Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 25 iunie 2021. Balanțele sunt preocupate de avere
Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 25 iunie 2021. Balanțele sunt preocupate de avere. Sursa foto: Facebook

Este o zi în care avem șansa să învățăm lucruri noi, să experimentăm și vom avea vești foarte bune. Sunt câteva zodii care primesc rezultate materiale, iar altele au liniștea sufletului.

ADVERTISEMENT

Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în ziua aceasta, conform astrologului Camelia Pătrășcanu.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 25 iunie 2021. Ce previziuni sunt pentru cele 12 zodii

Berbec

Reușești să te ocupi de foarte multe lucruri și să rezolvi unele chestiuni pe care le-ai lăsat așa. Nu ceri ajutor, dar te descurci cu toate.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești practic în ziua de vineri și te gândești la soluțiile logice ale problemelor tale. Fanteziile și lucrurile ce pare greu de atins nu fac parte din „meniul” zilei.

Gemeni

Scapi de o grijă, de un efort pe care trebuia să îl faci și ești foarte mulțumit de felul în care merg lucrurile, conform previziunilor din horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei din zodia Rac au mari șanse de a întâlni o persoană care să îi fascineze, tocmai pentru că sunt diferiți. Este vorba de un personaj boem, cu o filosofie de viață diferită de tot ce știai.

Leu

Leii au parte de succes la locul de muncă, iar acest lucru se datorează, în totalitate, creativității lor. Unii ar numi ideile tale chiar nebunești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele lasă deoparte jena și își cer drepturile. Au o zi bună pentru că muncesc să o facă așa, cer informații și pot semna diverse acte. Îndrăzneala îți aduce vești mari.

Balanță

Balanțele sunt concentrate pe un singur gând, acela de a avea, de a face bani și de a trăi cât mai confortabil. Dar, veștile bune nu se opresc. Primești o surpriză și din partea partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ești dispus la comunicare, de aceea inițiezi un dialog despre un subiect ce părea unul deja închis, dar pentru că faci acest lucru, se poate găsi o soluție mai bună decât inițial.

Săgetător

Săgetătorii se tot gândesc la o schimbare de profesie, poate chiar un domeniu de muncă complet diferit. Ziua de vineri este una bănoasă pentru acești nativi din zodiac.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii sunt creativi, găsesc soluții pline de imaginație și revin la un spirit de copil. Tocmai de aceea, te înțelegi foarte bine cu cei mici, fie că sunt ai tăi sau ai prietenilor.

Vărsător

Ziua are numai aspecte pozitive pentru cei din zodia Vărsător. Scapi repede de probleme datorită faptului că ești ingenios. Ai o sănătate de fier!

Pești

Petreci timp cu cineva drag ție, poate cuiva căruia îi destănui un secret. Te poți baza pe prieteni în ziua aceasta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!