Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 26 noiembrie 2021. Scorpionul vrea să facă totul pe cont propriu

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 26 noiembrie 2021. Este o zi tensionată pentru cei mai mulți dintre nativi. Unii au conflicte cu cei din jur.
26.11.2021 | 10:30
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 26 noiembrie 2021 Scorpionul vrea sa faca totul pe cont propriu
ADVERTISEMENT

Ziua de vineri, 26 noiembrie 2021, este cea mai tensionată din această săptămână, a anunțat astrologul Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

De asemenea, unii nativi au o senzație se disconfort și simt că nu se pot supune unor reguli. Află care sunt previziunile pentru cele 12 zodii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 26 noiembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Acești nativi nu prea ascultă de sfaturile sau sensibilitățile oamenilor din jurul lor. Ar trebui măcar să fie sincronizați cu propria lor conștiință.

Taur

Nativii din zodia Taur au astăzi un sentiment de disconfort. Acest sentiment apare mai ales dacă sunt nevoiți să-i menajeze foarte mult pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii pot avea parte astăzi de tensiuni la locul de muncă. Nu toată lumea înțelege că trebuie să-și facă treaba, iar unii chiar îi abandonează.

Rac

Astăzi pot apărea tensiuni financiare dacă nu vor să cheltuie bani, dar trebuie să facă acest lucru. Pot cheltui pentru plăcerea lor, dar știu că banii sunt irosiți.

ADVERTISEMENT

Leu

Au parte de o stare de disconfort astăzi. Vor ceva și se mobilizează să obțină un lucru, dar sufletul le spune una, iar voința altceva, au conflicte interioare.

Fecioară

Astăzi apar tensiuni legate de veștile și informațiile pe care le au. Nu știu cum să spună un lucru cuiva fără să deranjeze acea persoană. Nu știu nici cum să lege informațiile sau se tem de o decizie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Apar tensiuni legate de banii partenerului de viață. Simt că sunt irosiți și că persoana de lângă ei nu face cât ar trebui, astfel că tot Balanțele ar trebui să se sacrifice și să rezolve lucrurile.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt autoritari astăzi și ei iau deciziile, dacă au cu cine lucra. E mult mai bine pentru ei dacă se ocupă singuri de treburi, exact ca în ziua precedentă.

Săgetător

Pot apărea tensiuni în legătură cu banii sau sănătatea. Nu sunt mulțumiți de felul în care le ies lucrurile și nici nu sunt într-un punct prea echilibrat.

Capricorn

Relația cu partenerul de cuplu nu funcționează foarte bine, motiv pentru care nativii Capricorn au senzația că sunt singuri.

Vărsător

Și Vărsătorii au parte de tensiuni pentru că nu se pot supune normelor și regulilor, pot fi și familiale. E vorba de tensiuni mari și pot decide să se detașeze de grup.

Pești

Nativii Pești au parte de tensiuni legate de sănătate, mai mult de natură psihică. Lucrurile nu merg prea bine pentru ei. Le e greu să meargă undeva pentru a rezolva lucru, au nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT