Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 28 august 2020. Balanța își consolidează statutul

28.08.2020 | 09:51
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 28 august 2020 Balanta isi consolideaza statutul
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de vineri, 28 august 2020, aduce tuturor semnelor zodiacale autoritate la locul de muncă, dar și în viața personală.

Totodată, astrologul de Antena 3 mai transmite că zodiile sunt sigure pe ele, fapt care le ajută să rezolve lucrurile și situațiile în cel mai bun mod posibil.

ADVERTISEMENT

Nativii trebuie să fie atenți, să nu dea greș și să-și facă datoria. Prin urmare, este vorba de o zi cu numeroase atenționări din partea astrelor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 28 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Hotărâre, autoritate și forță atât în relațiile profesionale, cât și în cele personale. Te descurci excelent și știi foarte bine ce ai de făcut.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță o zi superioară din punct de vedere moral. Reușești să pui problema economic, dar și estetic și așa le îmbini pe ambele armonios.

Gemeni

Discuții cu o persoană care te cam șicanează. Într-un final, îți dai seama că nu poți schimba felul de a fi a unei persoane. Lasă lucrurile așa.

ADVERTISEMENT

Rac

Concentrează-te pe ce ai de dovedit unei anumite persoane. Scoate la iveală calitățile de care dispui, dar nu-i supăra pe ceilalți cu opiniile tale.

Leu

Ai de muncit din greu, dar nu te deranjează asta pentru că la finalul proiectului te vei alege cu o sumă frumoasă de bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Energie, eficiență și multă implicare, așa se anunță ziua ta. Dai niște rezultate grozave la serviciu, motiv pentru care alegi să-i organizezi și pe cei din jur.

Balanță

Concentrează-te pe poziția pe care o deții și consolidează-ți statutul. Este foarte important să fii atent și să înveți din greșelile celorlalți.

Scorpion

Discuții și numeroase ședințe care se vor lăsa cu semnarea unui contract extrem de important. Bate palma pentru o eventuală colaborare și vei avea numai de câștigat.

Săgetător

Te hotărăști să investești toate economiile sau să te împrumuți pentru un viitor plan. Te pricepi de minune în ceea ce faci și totul se va termina cu bine.

Capricorn

Se încheie o etapă din viața ta chiar dacă nu-ți dorești asta deloc. Este ziua ideală pentru a renunța la un viciu sau pentru a depăși o situație din sânul familiei.

Vărsător

Lucrurile nerezolvat nu mai pot fi amânate. Te trezești că timpul este scurt și trebuie să le faci pe toate. Mare atenție la sănătate, mergi la medic dacă nu te simți bine.

Pești

Prietenii și oamenii din jur sunt foarte importanți pentru tine. Sociabilitatea și discuțiile sunt la ordinea zilei. Fii atent la reacțiile pe care le primești.

ADVERTISEMENT