Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 4 septembrie 2020. Scorpionii traversează clipe tensionate

04.09.2020 | 10:25
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 4 septembrie 2020Scorpionii traverseaza clipe tensionate
ADVERTISEMENT

Specialista Camelia Pătrășcanu a prezentat cele mai noi schimbări din astrologie. Horoscopul de vineri, pe 4 septembrie 2020, arată că Scorpionii vor traversa un interval orar ceva mai tensionat. Pe când Gemenii se gândesc serios la unele achiziții.

Finalul primei săptămâni de toamnă a fost unul ceva mai încărcat pentru anumiți nativi ai zodiacului european. Foarte multe semne din horoscop s-au regăsit fie într-un impas, fie au avut de parcurs o situație neobișnuită.

ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a anunțat schimbările pentru vineri, 4 septembrie, pentru fiecare zodie în parte, în cadrul rubricii sale, pe care o prezintă la Antena 3.

Horoscop prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 4 septembrie 2020. Scorpionii au tensiuni în familie

Berbec

Berbecii au traversatși câteva luni de vara ceva mai agitate. De aceea în prezent resimt din plin acest lucru și ar putea întâmpina anumite ezitări, mai ales în jurul prânzului. Ce îi pune pe gânduri de această dată poate fi și o discuție avută în cotradictoriu cu șeful.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au nevoie să nu se implice în anumite conflicte dacă nu este necesară prezența lor și pot fi doar simpli observatori. Ar fi mai bine să nu își ofere părerea dacă aceasta nu e solicitată în mod special.

Gemeni

Gemenii pot primi vineri, pe 4 septembrie 2020, anumite acuzații pe care nu le înțeleg pe deplin. Gesturile făcute de un prieten sunt de așa natură încât să îi bage într-o mare confuzie.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii capătă mai multă autoritate astăzi și se bucură din plin de acest aspect. Ar putea să le prindă bine o asemenea schimbare și au nevoie să se implice tot mai tare în proiectele pe care le amânau. Reușesc să își mențină poziția fermă până spre seară.

Leu

Leii pot deveni mentori pentru cineva cu mult mai tânăr din viața lor. Acest nativ în semn de Foc are rolul de a inspira și motiva alte persoane, până la faptul că le oferă acestora și mult curaj. Ar putea fi o bună călăuză pentru cei fără experiență într-un loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele își alocă ceva mai multă grijă pentru o persoană cu care au o colaborare. Trebuie să rămână vigilente atunci când se află la datorie și vor avea o preocupare nouă cu acest aspect.

Balanță

Balanțele au și ele atenția ceva mai sporită și vor să le găsească altora un cusur. Ba mai mult, vor fi afectate în mod personal de cuvintele folosite de alte persoane, gesturile sau chiar deciziile altora.

Scorpion

Scorpionii au foarte mult de muncă în această zi de vineri. Deși se apropie weekendul, pentru ei poate semnifica și un moment ceva mai tensionat, pentru că nu vor ști ce au de făcut. Spre finalul zilei vor avea ceva mai multă claritate.

Săgetător

Săgetătorii ar putea fi certați pentru un gest considerat cu mult prea îndrăzneț. Orice remarcă în acest sens este considerată naturală de acest nativi, dar unii o pot vedea ca supărătoare.

Capricorn

Nativul Capricorn se dedică unor griji pe care le aveau de ceva vreme, în viața lor personală. Vor face ordine și în acest plan, atât în ceea ce privește confortul din casă, dar și relația cu partenerul de viață.

Vărsător

Vărsătorii se simt ceva mai agitați ca de obicei. Nu trebuie să se îngrijoreze prea tare, pentru că adesea vor fi solicitați cu invitații pentru diverse evenimente.

Pești

Peștii se află într-un risc de-a pierde o sumă însemnată de bani, în intervalul de prânz și trebuie să fie ceva mai atente la cheltuielile pe care le fac.

ADVERTISEMENT