Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 5 noiembrie 2021. Taurul are o intuiție bună

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 5 noiembrie 2021. Află care sunt previziunile din ultima zi lucrătoare a săptămânii pentru fiecare nativ.
05.11.2021 | 10:03
Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 5 noiembrie 2021. Taurul are o intuiție bună
Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 5 noiembrie 2021. Taurul are o intuiție bună. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru vineri, 5 noiembrie 2021. Intuiția nativilor este foarte bună astăzi și trebuie să se lase ghidați de ea, potrivit astrologului de la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 5 noiembrie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Au știut să observe și poate colaborează cu o persoană pentru că au nevoie sau le pasă de aceasta. Nativii Berbec sunt mai atenți la temerile persoanei respective și de aceea devin mai buni îndrumători, oferă sfaturi bune.

Taur

Ziua de astăzi le aduce intuiție socială acestor nativi. Astfel, ei știu pe cine să evite, cu cine să stea și de cine să se lipsească.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să aibă mai multă toleranță și înțelegere, mai ales la locul de muncă, pentru lucrurile care nu se întâmplă exact așa cum și-ar dori.

Rac

Astăzi au nevoie de afecțiune și de consolare, ei fiind cei care oferă aceste lucruri mai degrabă decât să le primească de la ceilalți.

ADVERTISEMENT

Leu

Au parte de liniște și pace în casă. Unii sunt discreți, în timp ce alții au nevoie de mai multă odihnă sau să se gândească la sănătatea lor, la lucruri frumoase.

Fecioară

Astăzi pot face călătorii, unele dintre ele sunt mentale, altele sunt spirituale. Fecioarele au nevoie să se încarce cu energie în suflet și să-și liniștească mintea.

ADVERTISEMENT

Balanță

Astăzi au o zi productivă, reușesc să găsească soluții pentru orice situație, chiar și pentru cele dificile. Acest lucru este posibil doar dacă își ascultă intuiția și dacă apelează mai mult la suflet decât la rațiune.

Scorpion

Sunt sensibili în ceea ce privește propria lor ființă, realizează că trebuie să facă niște schimbări. Își dau seama de ce lucruri bune vor avea parte dacă acceptă să facă schimbarea.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Este o zi cu vindecare. S-ar putea ca cineva, ceva sau chiar un vis, o premoniție să-i ajute pe nativii zodiei Săgetător să se vindece.

Capricorn

S-ar putea ca această zi să aducă informații mai speciale. Aceste informații sunt legate de viitor, de un nou orizont, un alt mod de înțelegere a lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Nativii Vărsător au o zi productivă, spun bine lucruri și fac ceva așa cum trebuie. Pot profita de această reușită și pot ajunge să câștige bani.

Pești

Acești nativi au o dorință de a călători, fie că este doar la nivel mental, cu ajutorul imaginației, sau fizic, geografic. Pot stabili să plece din oraș.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri