Life

Horoscop. Cât de bine te potrivești cu partenera/ul, în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Horoscop. Cât de bine te potrivești cu partenerul, în funcție de planeta care guvernează zodia ta! Află cât de compatibili sunteți.
13.09.2021 | 18:48
Horoscop Cat de bine te potrivesti cu parteneraul in functie de planeta care iti guverneaza zodia
Horoscop. Cât de bine te potrivești cu partenerul, în funcție de planeta care guvernează zodia ta! Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscop. Iată cât de bine te potrivești cu partenerul, în funcție de planeta care guvernează zodia ta. Fiecare nativ este guvernat de o anumită planetă, iar acest lucru poate reprezenta un aspect important în viața sentimentală.

Citește în continuare și află care este zodia cu care te potrivești cel mai bine, potrivit metro.co.uk.

ADVERTISEMENT

Horoscop. Cât de bine te potrivești cu partenerul, în funcție de planeta care guvernează zodia ta!

Berbec și Scorpion (Marte)

Planeta Marte reprezintă ambiția, pasiunea, războiul, sexualitatea și ambiția. Atât Berbecul, cât și Scorpionul au personalități puternice și dinamice.

Aceștia ar putea face o echipă bună în plan amoros dacă împărtășesc aceeași atracție, însă va fi un adevărat război dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Gemeni și Fecioară (Mercur)

Mercur este o planetă care se mișcă rapid, fiind asociată cu călătoriile, viteza, comunicarea și afacerile. Gemenii și Fecioarele au multe de spus, sunt interesați de bârfe și știri, adoră să călătorească și să exploreze și sunt agili.

Acești nativi pot avea o relație strânsă de prietenie. Totodată, Gemenii și Fecioarele pot avea și o relație amoroasă de durată, din moment ce au multe lucruri în comun.

ADVERTISEMENT

Săgetător și Pești (Jupiter)

Jupiter reprezintă planeta norocului, averii și succesului, caracterizată prin veselie, fericire și expansivitate. Această planetă le oferă nativilor Săgetător și Pești noroc o perspectivă optimistă asupra vieții, așa că ar putea forma cuplul perfect, care emană bucurie oriunde merg și luminează orice încăpere.

Taur și Balanță (Venus)

Venus este supranumită și „planeta soră” a Pământului, cele două fiind apropiate ca mărime, masă și densitate. Această planetă guvernează dragostea, banii, plăcerea și atracția. Acești doi nativi sunt compatibili din multe puncte de vedere și ar putea avea o relație de dragoste.

ADVERTISEMENT

Leu și Rac (Soare și Lună)

Deși acești doi nativi nu sunt guvernați de aceeași planetă, Soarele și Luna au o legătură cosmică profundă, aducându-i împreună pe nativii Leu și Rac.

Cu alte cuvinte, sunt două semne opuse, dar care se atrag. Leii sunt încrezători și adoră să fie în centrul atenției, în timp ce Racii preferă discreția și singurătatea.

Ceea ce este sigur între acești nativi este faptul că nu se vor plictisi niciodată în relația de cuplu. Există multă dramă, dar și atracție reciprocă.

Vărsător și Capricorn (Uranus și Saturn)

Planetele care guvernează acești doi nativi sunt ambele îndepărtate. Mai exact, Vărsătorul și Capricornul preferă imaginea de ansamblu, problemele și preocupările întregii planete și rase umane, nu doar cele minore.

Ambii nativi sunt organizați, planifică totul din timp și sunt interesați de ceea ce se întâmplă în curtea vecinului, cum s-ar spune. Pot forma un cuplu în toată regula, fiind ca doi super-eroi împreună.

ADVERTISEMENT