News

Horoscop chinezesc 15 – 21 iulie 2019. Dragonii au o săptămână de protecție divină

13.07.2019 | 10:35
Horoscop chinezesc 15  21 iulie 2019 Dragonii au o saptamana de protectie divina

Horoscopul chinezesc pentru perioada 15 – 21 iulie 2019 vine cu vești foarte interesante pentru zodii. Se anunță o perioadă tulbure pentru unii nativi și zile foarte bune pentru alții. 2019 este Anul Mistrețului de Pământ în zodiacul chinezesc, un an favorabil pentru toate semnele zodiacale și oamenii se vor simți liberi, ușurați și se vor bucura de un climat excelent în afaceri care le va oferi bogăție.

Horoscop chinezesc 15 – 21 iulie. Află ce au rezervat astrele

Săptămâna 15 – 21 iulie 2019 stă sub influența Lunii Pline, un fenomen cu o deosebită încărcătură astrală, care poate da peste cap viața anumitor nativi. Unii vor reuși să profite de energiile din această perioadă, în timp ce alții vor fi puțin bulversați. În continuare vom vedea ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte.

Șobolan

Te cuprinde o stare de nostalgie în această perioadă. Simți cum melancolia te învăluie și ai vrea să faci ceva să te întorci în timp, la vremurile mai simple. Trebuie să înțelegi, însă, că nu poți trăi în trecut și că cel mai bine pentru tine ar fi să privești către viitor.

Bivol

O săptămână în care pui banii pe primul plan. Te gândești la tot felul de metode prin care să faci mai multe economii sau să îți rotunjești veniturile. Ai impresia că nu te descurci deloc bine financiar, deși lucrurile nu stau tocmai așa. Poate ar trebui să privești totul dintr-un alt unghi.

zodiac chinezesc
Horoscop chinezesc 15 – 21 iulie 2019. Dragonii au o săptămână de protecție divină

Tigru

Sunt posibile unele certuri cu persoana iubită. Au rămas aspecte care nu s-au rezolvat și pe care nu le-ați discutat, iar acum se acumulează o  stare puternică de tensiune. Cel mai bine ar fi să îți păstrezi calmul și să nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu.

Iepure

Resimți o puternică stare de oboseală toată săptămâna. Ai vrea doar să te odihnești și să nu faci nimic. Poate ar fi bine să îți iei un concediu, o mică pauză de la stresul cotidian și să mergi undeva departe, să poți să te relaxezi cum se cuvine.

Dragon

Sunt șanse destul de mari să faci ceva deosebit. Ai ocazia să îți pui în practică planurile și trebuie să acționezi cu mult curaj. Zodia ta este protejată de divinitate în această săptămână și vei fi ferit de rele și de probleme serioase.

Șarpe

Treci printr-o perioadă cam stresantă, deci nu ar strica o pauză de câteva zile și timp petrecut în compania celor dragi. Nici sănătatea nu ar trebui neglijată în această săptămână, ci ar trebui să mergi la medic dacă ai unele simptome care îți dau bătăi de cap.

Cal

S-ar putea să nu fie tocmai săptămâna ta norocoasă în dragoste. Comunicarea nu este deloc avantajată zilele acestea, iar intențiile tale ar putea să fie percepute greșit. Se recomandă să acționezi cu prudență.

Capră / oaie

O săptămână cu propuneri foarte interesante la locul de muncă, Se pot pune bazele unui proiect nou la care să iei parte. Te-ar putea aștepta și o mărire de salariu sau un bonus pentru munca grea depusă în ultima perioadă.

Maimuță

Ai parte de o săptămână confuză, plină de agitație, în care este recomandat să asculți mai mult și să vorbești mai puțin. Ai grijă la comportament și gesturi, întrucât există riscul să comiți unele greșeli majore, din pricina cărora vei avea de suferit.

Cocoș

Treci prin momente mai dificile la locul de muncă și pare că nu reușești deloc să te faci înțeles de cei din jur. Situația este, însă, mai bună în cuplu, unde pare că relația cu persoana iubită se îmbunătățește pe zi ce trece.

Câine

Conjunctura astrală nu anunță o săptămână specială, ci una lipsită de mari evenimente, aproape plină de monotonie. Cu toate acestea, ar trebui să ai mai multă grijă cu banii, pentru că dorința exagerată de a câștiga poate aduce unele pierderi importante.

Mistreț

Simți că urmează să se întâmple ceva foarte interesant în viața ta și primești unele vești care să confirme această senzație bizară de așteptare pe care o resimți. Veștile mari sunt pe drum, trebuie doar să mai aștepți puțin.