Horoscop chinezesc de weekend, 6-7 iulie. Șobolanii primesc vești proaste

Bogdan Solomon   
în HotNews
04/07/2019, 12:00
Horoscop chinezesc de weekend, 6-7 iulie. Șobolanii primesc vești proaste
Zodiac chinezesc pentru vineri, 7 august 2020

FANATIK îți prezintă predicțiile  Zodiacului Chinezesc pentru weekend-ul 6-7 iulie, iar veștile sunt îmbucurătoare, mai ales că ne aflăm în anul Mistrețului de Pământ. Începând cu data de 25 ianuarie 2020, va veni rândul Șobolanului să se afle în centrul atenției.

Descoperă Zodiacul Chinezesc pentru weekend-ul 6-7 iulie

Astrele Zodiacului Chinezesc anunță vești bune pentru cei mai mulți dintre nativi, care se pregătesc de un sfârșit de săptămână liniștit, în compania familiei și prietenilor. Norocul nu le surâde, însă, tuturor. Spre exemplu, cei născuți sub semnul Șobolanului primesc vești proaste, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală.

Șobolan

Acestui nativ i se recomandă să dea dovadă de multă răbdare, mai ales că nu se anunță o zi cu energii tocmai benefice. Chiar dacă proiectele profesionale aduc o serie de satisfacții, partenerul de viață nu contenește cu reproșurile, mai ales că este weekend.

Ce surprize au rezervat astrele zodiacului chinezesc în acest weekend
Ce surprize au rezervat astrele zodiacului chinezesc în acest weekend

Bivol

Cei născuți în zodia Bivolului vor avea parte de energii pozitive în acest sfârșit de săptămână, dar astrologii le recomandă să nu devină foarte euforici. În plus, nu este exclus ca unele dificultăți de ordin financiar să-și facă simțită prezența.

Tigru

Pe nativii din zodia Tigru îi așteaptă o zi destul de încărcată. Treburile vor părea că nu se mai termină. Sfatul astrologilor este să nu renunțe, întrucât obiectivul mult visat nu este imposibil de atins. Cheia stă într-o atitudine pozitivă.

Iepure

Este o perioadă numai bună pentru relaxare și deconectare de toate problemele cotidiene. Nu e exclus să apară și mici presiuni în plan emoțional, așa că astrologii recomandă păstrarea calmului, mai ales că weekend-ul aduce numeroase momente speciale.

Dragon

Răbdarea nu este tocmai punctul forte al acestor nativi, dar exact de asta au nevoie în weekend, pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie. Spre sfârșitul perioadei, persoana iubită a pregătit câteva surprize plăcute.

Șarpe

Se anunță un weekend încărcat, mai ales când vine vorba de organizat lucrurile în gospodărie. Ar putea apăra și unele dificultăți la locul de muncă, însă nu există motive de îngrijorare. Proiectele profesionale mai pot aștepta.

Cal

Nativii din această zodie vor avea parte de un mesaj neașteptat sau chiar o vizită surpriză. Cei aflați în căutare de idei noi,ar trebui să socializeze ceva mai mult. Weekend-ul aduce numeroase ocazii pentru a lega noi prietenii, sau poate chiar o relație amoroasă.

Capră/Oaie

Pentru tine, ritmul acestei zile se anunță destul de lent. Sfatul astrologilor este să nu-ți pierzi buna dispoziție. De asemenea, încearcă să te înconjori în aceste zile numai de oameni dragi, care să-ți transmită o energie pozitivă.

Maimuță

Nu lăsa opiniile negative ale unora să-ți strice buna dispoziție. Nu ceda presiunilor și nu pune la suflet toate răutățile venite din partea celor din jur. Chiar dacă nu se anunță un weekend perfect, vei găsi suficiente motive să zâmbești.

Cocoș

Încearcă să te relaxezi în acest sfârșit de săptămână.  Cu mintea limpede, vei putea găsi răspunsuri și soluții pentru toate problemele care se ivesc. Weekend-ul te va ajuta să-ți clarifici anumite aspecte importante din viața ta.

Câine

Orice ai avea de înfruntat, nu te da bătut. Totul are o rezolvare, dacă reușești să gândești lucrurile cu calm. Încearcă să iei o pauză binemeritată și să profiți din plin de ea.

Mistreț

Întregul weekend îți va părea extrem de agitat, însă vei reuși să găsești resurse pentru a rezolva orice problemă. În plus, astrologii te sfătuiesc să îi lași pe cei dragi să te ajute cu sfaturi. Nu toate obstacolele pot fi depășite de unul singur.

 

 

Închide ×