Life

Horoscop chinezesc pentru duminică, 13 februarie 2022. Cocoșii vor avea probleme cu banii

Horoscop chinezesc pentru duminică, 13 februarie 2022. Nativii vor întâmpina situații care îi vor scoate din zona de confort și care îi vor determina să ia decizii importante pentru viitor.
12.02.2022 | 15:05
Horoscop chinezesc pentru duminica 13 februarie 2022 Cocosii vor avea probleme cu banii
Horoscop chinezesc pentru duminică, 13 februarie 2022. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Horoscopul chinezesc pentru ultima zi a săptămânii va pune zodiile într-o nouă postură. Nativii vor fi ușor puși în dificultate de anumite momente, transmit astrele.

Cocoșii, de exemplu, vor avea probleme cu banii la final de săptămână. Se anunță probleme financiare, dar și sentimentale, pentru cei din zodia Maimuță.

ADVERTISEMENT

Horoscop chinezesc pentru duminică, 13 februarie 2022. Ce au rezervat astrele tuturor nativilor

Șobolan

Șobolanii vor fi foarte fericiți la final de săptămână. Ei vor reflecta asupra trecutului, iar acum vor să vadă partea bună a lucrurilor. Ei se vor redescoperi pe sine și vor încerca să stea departe de toți factorii negativi.

Bivol

Bivolii vor merge să facă cumpărături pentru persoana iubită. Mai exact, vor fi ușor tensionați în căutarea unui cadou potrivit de Valentine’s Day.

ADVERTISEMENT

Se vor întâlni în drumul lor cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de ceva vreme și de care le era dor.

Tigru

Tigrii vor fi nemulțumiți de ceea ce le va spune o persoană apropiată. Se vor enerva și vor adresa multe întrebări care pot face ca situația să fie scăpată de sub control. Astrologii îi avertizează să fie atenți la atitudine, deoarece nu le va face favoare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurii vor primi o veste nu tocmai plăcută, legată de o excurise planificată sau de carieră. Pe tot parcursul zilei vor fi supărați. Spre seară, cineva apropiat i-ar putea consola și îi vor determina să scape de frământările interioare.

Dragon

Dragonii nu vor avea nici ei ziua lor bună. De dimineață vor simți că au fost treziți prea din timp și vor încerca să caute un vinovat pentru starea lor.

ADVERTISEMENT

Din cauza atitudinii lor, cei apropiați s-ar putea supăra mult pe ei. Așadar, și pentru Dragoni astrele arată că trebuie să fie mai cumpătați.

Șarpe

Șerpii vor lenevi întreaga zi. Vor ingnora tot ce se întâmplă în jurul lor. Spre final de zi ar putea primi un telefon important.

Caii vor afla un secret important

Cal

Caii vor afla un secret la care căutau de mult timp un răspuns. Totul are legătură cu viața sentimentală, dar și banii. Față de cine ați avut îndoieli în ultima vreme?

Capră/Oaie

Caprele vor primi un cadou în avans de Ziua Îndrăgostiților. Însă, ar putea fi nemulțumite de el și s-ar putea certa cu partenerul de cuplu.

Acest episod, însă, nu va dura pe tot parcursul zilei. Lucrurile se vor așeza așa cum își doresc și se vor împăca cu persoana iubită.

Maimuță

Maimuțele trebuie să fie foarte atente, deoarece ar putea pierde o sumă mare de bani. Acest lucru le-ar putea da toată ziua peste cap. Cei ce aparțin acestei zodii trebuie să fie cu ochii în patru pe tot parcusul duminicii din 13 februarie 2022.

Cocoș

Cocoșii vor dori să recupereze o sumă împrumutată unei persoane apropiate. Acești nativit au tot evitat până acum să-și ceară banii înapoi. Nu este exclusă o altercație cu jigniri, reproșuri.

Câine

Câinii vor merge în vizită la un bun prieten și se vor bucura de ziua de duminică. Vor râde mult și se vor delecta cu un preparat delicios.

Mistreț

Mistreții nu vor fi în apele lor și vor încerca să afle un răspuns al stării lor. Nu le-ar strica o discuție cu familia.

ADVERTISEMENT