News

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 22 – 28 aprilie. Șobolanul nu se poate concentra

21.04.2019 | 10:50
Horoscop chinezesc pentru saptamana 22  28 aprilie Sobolanul nu se poate concentra
ADVERTISEMENT

Vă prezentăm zodiacul chinezesc pentru perioada 22-28 aprilie! Anul Porcului de Pământ a venit cu prosperitate pentru toate zodiile, dar săptămâna aceasta aduce neliniște și un sentiment de nehotărâre pentru mai mulți nativi din zodiacul chinezesc.

Așa arată horoscopul chinezesc pentru perioada 22-28 aprilie

Șobolan

Amână pentru săptămâna viitoare toate deciziile importante pe care vrei să le iei. Dacă, totuși, trebuie să hotărăști o chestiune importantă, atunci gândește de trei ori înainte! Ai toate informațiile de care ai nevoie să faci o alegere în cunostință de cauză? Mijlocul săptămânii te prinde în plină activitate la locul de muncă. Nu vei aea timp nici să respiri! În weekend însă recuperezi toată energia pierdută, alături de persoane dragi.

ADVERTISEMENT

Bivol

În perioada 22-28 aprilie, sunt mai multe opțiuni deschise pentru tine decât te-ai fi așteptat. Unele dintre acestea vor deveni evidente pe măsură ce săptăamâna avansează. Bivolii singuri vor vedea că cineva nou și interesant apare la orizontul sufletului lor. Vei lăsa persoana să treacă sau te vei implica ? Spre finele săptămânii vei avea de acționat ca să rectifici o problemă de familie.

Horoscop chinezesc 22-28 aprilie
Horoscop chinezesc 22-28 aprilie

Tigru

Probleme mici pot crește spre fricțiuni mari dacă le lași în plata lor fără să te ocupi de ele cu responsabilitate. Clarifică orice agitație pe măsură ce apare, altfel vei regreta lipsa de acțiune. Toata saptamana poti fi enervat de atitudinea unui coleg de munca sau vecin. Mentine-ti nervii sub control si incearca sa raspunzi cu tact si echilibru. Bucura-te de oportunitatile sociale pe care weekendul ti le ofera.

ADVERTISEMENT

Iepure

Cel mai bun rezultat la care te poti astepta in aceasta saptamana este sa faci un prim pas pozitiv in directia corecta. Daca te gandesti sa creezi o schimbare radicala in viata ta, ar fi cel mai bine sa te abtii deocamdata si doar sa planifici. Unele energii pozitive celeste se deplaseaza in directia favorabila de a te ajuta, dar nu au ajuns inca la tine. Weekendul se va dovedi relaxant si intelept.

Dragon

Daca nu esti sigur ce carare sa alegi, asteapta pana cand informatii relevante vin pe calea ta. Unii Dragoni se pot ingrijora pentru vietile lor emotionale, altii despre optiunile de cariera. Aceste dileme nu trec asa repede, asa ca mai bine concentreaza-te pe ce este pozitiv in viata ta si pentru ce poti sa multumesti. Permite weekendului sa ia ce forma iese si bucura-te de el.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Un amic te cam scoate din sărite, însă nu fii prea aspru cu el. Nu poti judeca optiunile altcuiva decat daca ai fost cu adevarat prin toate intamplarile alaturi de el. Fii plin de sustinere, mai bine. Mijlocul saptamanii e un moment bun sa te focusezi pe oameni speciali din viata ta, pe care i-ai cam neglijat in ultima perioada. Este in regula sa te concentrezi pe tine insuti dar nu chiar tot timpul. Organizeaza-ti weekendul bine si eforturile iti vor aduce dividende.

Cal

Calatoria, planificatul de vacante si alegerea unor noi destinatii iti vor fi preocupare in aceasta saptamana. Este important sa iti mentii partenerul iubit si oamenii speciali in vizorul tau, pentru ca planurile tale sa nu fie o surpriza pentru ei. Toata saptamana, sansele sunt excelente ca sa avansezi bine in afacere sau munca. Doar asigura-te ca esti la zi cu toate documentele. Fa weekendul unul romantic.

ADVERTISEMENT

Capra / Oaie

Trebuie sa ai grija de sanatatea ta, deoarece nimeni altcineva nu o va face. Multi dintre voi au avut un virus sau va simtiti obositi si cu energia scazuta din cauza vremii. Trebuie sa te odihnesti cat de des poti si ai grija sa mananci bine ca sa iti asiguri energie cat mai buna si constanta. Cineva special va avea nevoie de suportul si sfatul tau. Incearca sa nu le privesti dilema doar din perspectiva ta. Fiecare are propria sa agenda de viata, deci trebuie sa te gandesti mai mult la tine.

Maimuța

Esti plictisit si te simti lipsit de energie. Trebuie sa-ti gasesti un nou hobby sau sa-l reiei pe cel vechi, deoarece este timpul sa faci ceva si pentru tine. Cei singuri isi pot schimba in curand statusul social. Trebuie doar sa retii sa fii deschis atunci cand cineva nou apare subit in viata ta. Energii puternice pamantesti te favorizeaza si trebuie sa fii cat se poate de social si sociabil la sfarsitul de saptamana.

Cocoș

Astrele te fac sa te gandesti la o reamenajare a locuintei. Daca nu cumva te apuci sa-ti mai construiesti o camera, cu siguranta te vei apuca sa muti prin casa. Familia va fi nemultumita, deoarece trebuie sa se obisnuiasca iar cu rearanjarea mobilei. Cocosii aflati in relatii de iubire trebuie sa depuna munca suplimentara pentru a se reapropia de partenerul de viata. In weekend, te vei relaxa impreuna cu mai multi prieteni.

Câine

Nu toti oamenii vad lumea asa cum o vezi tu. Ai nevoie sa intelegi oamenii din jurul tau daca ai de gand sa iti comunici ideile si sa obtii cel mai bun efect. O relatie anume sau o prietenie are nevoie de mai mult timp inainte de a emite o judecata despre ea si evolutia sa. Priveste mai bine inauntrul tau. Ai incercat tot ce se poate mai bun dinspre tine ? De tine depinde sa organizezi distractiile de weekend.

Mistreț

Incepi sa simti presiunea pe care ai fost nevoit s-o suporti in ultima perioada. Trebuie sa inerci sa te detasezi usor de problemele stresante, pentru a nu ajunge la medic. Petrece timp cu oamenii tai speciali si pune activitati de miza la odihna pentru acum. Dupa mijlocul saptamanii, viziunea ta va fi mai luminoasa si optimista. Asigura-te ca faci ceva care sa iti faca placere in weekend. Ar fi bine si benefic sa te concentrezi pe romantism, deoarece timpul trece.

ADVERTISEMENT