Life

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 3-9 august 2020. Șobolanii au o mare provocare la locul de muncă

02.08.2020 | 15:59
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc îți transmite principalele linii de evolutie pentru zodia ta, pentru săptămâna 3-9 august 2020. Care sunt cele mai importante aspecte de care nativii trebuie să țină cont.

Fanatik îți aduce horoscopul chinezesc al săptămânii ccare urmează, iar veștile sunt cât se poate de bune. Sectorul financiar este cel mai important aspect pentru că se întrevăd câștiguri, rezolvări.

ADVERTISEMENT

Îți este puțin teamă de ce va aduce Luna Plină din 3 august, dar nu ar trebui, pentru că și dacă se vor înregistra despărțiri sau contracte rupte, se întâmplă pentru că așa trebuia ca să îți fie bine în viitor.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru săptămâna 3-9 august 2020

Șobolan

O săptămână în care veți avea de înfruntat o competiție acerbă la locul de muncă, vor fi provocări, mici dispute și este posibil să fiți nevoit să plecați din oraș. Acest aspect vă pune o presiune în plus pe umerii dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Bivol

Aveți ceva proiecte restante care nu mai suportă amânare. Ieșiți puțin din zona de confort și apucați-vă de treabă pentru că veți avea de pierdut. Vă veți simți copleșiți, poate, din cauza acestor probleme, dar adunați-vă forțele și duceți-le la bun sfârșit.

Tigru

Intuiția vă va fi de mare ajutor în această săptămână, de aceea veți lua decizii bune în situațiile controvesrate care vor apărea. Vi se deschid noi orizonturi și s-ar putea să faceți pasul spre altceva mult mai atractiv. Poate un alt loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Amintirile și trecutul nu vă dau pace. Veți fi foarte stresat în următoarele zile pentru că nu vă veți putea găsi echilibrul, după ce ați fost contactat de o persoană dragă din trecut. Încercați să vă puneți ordine-n gânduri.

Dragon

Veți fi solicitați să rezolvați probleme dificile la locul de muncă. Colegii se bazează pe intuiția și ideile voastre, așa că, aveți grijă să nu îi dezamăgiți. Totusi, înercați să nu vă lăsați exploatati. Faceți doar ce ține de voi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu faceți nimănui bine, dacă vă asumați sarcini ce nu vă revin. Șefii sau colegii nu vor reuși niciodata să lucreze independent de voi, dacă veți sta mereu în spatele lor. Fiecare trebuie să își facă treaba pentru care este plătit.

Cal

Va trebui să apelați la ajutorul unor persoane în care nu prea vă încredeți, dar o anumită situație vă obligă. Apre finalul săptămânii veți reuși să obțineți mai mult control și să vă impuneți și voi propriile opinii în mersul lucrurilor.

Capră/Oaie

Investițiile pe care veți dori să le faceți, în această perioadă, trebuie foarte bine gândite și analizate, pentru că vor apărea tot felul de piedici și oameni din afară care vă vor da planurle peste cap fără voie.

Maimuță

Alături de familie, vei pune bazele unui nou proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia este vizibilă.

Cocoș

Ai o mulţime de cheltuieli mici, care, adunate la un loc, formează o sumă mai mare, de aceea ești nevoit să administrezi cu multă grijă sumele de care dispui, ca să nu dezechilibrezi pe undeva balanţa.

Câine

Multe neplăceri ar putea să apară, săptămâna aceasta, unel dintre ele pornind de la propria voastră incapacitate de a vă păstra concentrarea suficient de multă vreme pentru a începe și finaliza ceea ce v-ați propus.

Mistreț

Unii oameni încearcă să te oprească din elanul cu care vei începe săptămâna. Ideile lor nu vpr face altceva decât să te frustreze, pentru că nu ai disponibilitatea lor. Din afară lucrurile par foarte simplu de realizat, dar când te apuci de ele se schimbă datele problemei.

ADVERTISEMENT