News

Horoscop chinezesc pentru weekend 31 mai-2 iunie 2019. Trei zodii au parte de momente complicate

30.05.2019 | 16:06
Horoscop chinezesc pentru weekend 31 mai2 iunie 2019 Trei zodii au parte de momente complicate

FANATIK.RO vă prezintă horoscopul chinezesc pentru weekend. Între 31 mai și 2 iunie 2019, 3 zodii se vor confrunta cu tot felul de situații neplăcute. Pentru nativii Șobolan, Tigru și Dragon lucrurile se complică în sfera comunicării. Vor avea tot felul de dificultăți, mai ales că prietenii și rudele le cer să fie sinceri în situații critice.

Horoscop chinezesc weekend 31 mai-2 iunie 2019: Dragonii au probleme cu prietenii

Dragon

Dragonii zodiacului chinezesc vor avea parte de tot felul de momente dificile. Nu vor fi la nivelul obișnuit de comunicare și riscă să intre în tot felul de conflicte cu persoana iubită sau cu prietenii. Trebuie să învețe să fie mai ponderați. Abia de duminică, 2 iunie, încolo se rezolvă lucrurile.

Tigru

Și nativii Tigru au un weekend complicat. Asta pentru că și-au făcut anumite planuri care le sunt date peste cap de evenimente neanunțate. Acești nativi urăsc atunci când li se schimbă programul și nici măcar nu au posibilitatea de a riposta.

Un weekend complicat pentru mulți nativi. Sursa foto: pixabay.com

Nativii Iepure vor fi în centrul atenției

Șobolan

Nativii Șobolan au parte de câteva discuții aprinse cu cei din jur pe diverse teme. Își vor da seama că unele prietenii sunt legate prin conjunctură și că de multe ori înțelegerea este superficială și nu reală.

Iepure

Nativii Iepure fac ce fac și ajung în centrul atenției. Asta li se va întâmpla și în acest sfârșit de săptămână. Vor fi sufletul petrecerilor din acest weekend, iar popularitatea lor va căpăta cote alarmante. Rămâne de văzut dacă va fi de bine sau de rău.

Șarpe

Șerpii din acest zodiac sunt pregătiți pentru un weekend frumos, lucru de care chiar vor avea parte. Plimbările prin parc ori micile excursii le vor da o stare de bună și își vor încărca bateriile pentru o nouă săptămână plină de provocări.

Oaie

Nativii Oaie sunt puși pe șotii în acest weekend, doar că unele glumițe nu îi vor avantaja deloc. Ar fi indicat ca în anumite situații să se abțină de la a lansa tot felul de glumițe care pot părea jignitoare.

Cal

Nativii Cal sunt în această săptămână puși pe distracție. Lucrurile se vor așeza pentru ei pe făgașul normal. Au parte de momente frumoase alături de cei mai buni prieteni.

Câine

Câinii sunt bine intenționați și vor să rezolve o serie de probleme ale celor din jur, dar facerea de bine…știu și ei proverbul! Trebuie să fie atenți atunci când mijlocesc anumite dispute.

Mistreț

Nativii Mistreț sunt avantajați pe plan sentimental și se poate spune că au parte de unul din cele mai romantice weekend-uri din ultimii ani.

Maimuță

Maimuțele sunt liniștite și își fac tot felul de planuri în acest sfârșit de săptămână. Apar mici probleme financiare.

Bivol

Bivolii zodiacului chinezesc vor petrece clipe interesante alături de prieteni. Duminica este dedicată familiei.

Cocoș

Cocoșii trebuie să renunțe la orgoliu și să învețe să fie mai empatici. Se pot trezi în conflicte pe care le vor pierde din cauza încăpățânării lor.