News

Horoscop Chinezesc pentru weekend-ul 24 – 26 mai. Potențial financiar pentru două zodii

23.05.2019 | 17:55
Horoscop Chinezesc pentru weekendul 24  26 mai Potential financiar pentru doua zodii

FANATIK vă prezintă zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 24 – 26 mai! Anul Mistrețului de Pământ aduce bunăstare pentru toate zodiile, însă depinde de acestea dacă pot sau nu fructifica ocaziile pe care astrele ni le scot în cale. Două zodii au șanse reale să se îmbogățească!

Așa arată zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 24 – 26 mai

Șobolan

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Șarpelui au idei bune, care i-ar putea scăpa de problemele financiare cu care s-au confruntat în ultima perioadă. problema este punerea acestor idei în practică! Soarta îți va scoate în cale o persoană care îți va aprecia ideile și te va ajuta să le pui chiar și practică.

Bivol

Bivolul este în criză de timp și nu mai poate pierde ore întregi în dezbateri fără sens, mai ales că familia are așteptări serioase de la tine în acest weekend. Mai bine te-ai axa pe rezlvarea problemelor din gospodărie, deoarece se anunță o săptămână aglomerată, care nu îți va mai permite să îți ajuți familia.

Horoscop Chinezesc pentru weekend-ul 24 – 26 mai! Vezi ce zodie esti in zodiacul chinesc!

Tigru

Tigrul singur își caută parteneră în acest weekend, iar astrele s-ar putea să-i surâdă. De tine depinde dacă va fi doar o altă cucerire sau va fi acea cucerire la care visezi de atâta timp. Trebuie să deschizi bine ochii și să alegi partenerul ideal pentru tine, care este pe aceeași lungime de undă cu tine!

Iepure

Unii Iepuri se vor simti cam adormiți sau epuizați de recentele lor eforturi. Mentine-ți dieta sănătoasă cu vitamine și minerale suplimentare în această perioadă. Îți va prinde bine să îți asiguri suficientă odihnă. Dacă cineva apropiat încearcă să te îndrepte spre un regim de viață mai nesănătos, spune nu tentației!

Dragon

Dragonul este plin de viață în acest weekend, iar ceilalți parcă se mișcă în reluare din această cauză. Unii dintre prietenii tăi vor fi chiar geloși pe felul tău de a fi și pe felul în care ai timp să îți rezolvi toate problemele. Cu toate acestea, te va invita la o bere în weekend, iar tu vei accepta cu plăcere.

Șarpe

Șarpele este posibil să-și caute de muncă. Te sfătuim să nu te grăbești, mai ales să nu-ți dai demisia de la actualul job, până nu ai ceva sigur. Calculează bine, cântărește-ți foarte bine opțiunile și vezi dacă numărul avantajelor depășește numărul neajunsurilor aduse de noua propunere.

Cal

Calul este destul de obosit în acest weekend, după o săptămână în care au tras foarte tare. Trebuie totuși să-ți faci timp pentru familie și, mai ales, pentru partenerul de viață, care s-a simțit destul de izolat și neglijat. În familie este locul unde Calul ăși reîncarcă bateriile pentru o nouă săptămână de foc.

Oaie

Dacă te simți căzut, ieși în natura, în parc, la țară, oriunde te poți conecta cu natura. Ești o fire sensibilă și spirituală și ai o rezonanță specială de susținere de la pământ. Așteaptă-te la unele crize minore cu incidente cu conducerea sau pe teme de coordonare a altora, fie acasă în cercul de familie fie la muncă.

Maimuță

Se anunță un weekend agitat, mai ales în familie. Aici trebuie să te impui și să îi impaci pe toți. Se pare că ai fost destul de ocupat în ultima vreme și lucrurile au degenerat acasă. Fii factorul de echilibru, din nou, deoarece se anunță o săptămână la fel de grea ca cea care a trecut și nu vei putea să le asculți doleanțele celor dragi.

Cocoș

Este timpul să fii creativ la maximum, dearece astrele chiar te ajută în acest weekend. Vei găsi soluția la o problemă care te necăjește de ceva vreme și poate vei putea face și ceva bani de pe urma ei. Familia te așteaptă pentru a da startul unei petreceri în acest weekend.

Câine

Cîinele are probleme din trecut. O problemă care s-a petrecut acu ceva vreme revine să vă facă din nou probleme. Trebuie să vă amintiți exact ce ați spus și ce ați făcut atunci, deoarece problemele tind să escaladeze. Ai o memorie bună, însă trebuie să te liniștești puțin pentru a rememora cu exactitate cele întâmplate.

Mistreț

Mistrețul este prins până peste cap și în weekend. Afacerile nu îl lasă deloc, însă este o muncă foarte plăcută, deoarece urmările ei îți plătesc vacanțele mult așteptate. În rest, trebuie să ieși mai mult în oraș, deoarece este posibil să cunoști o persoană care s-ar putea să te ajute să-ți dezvolți afacerile.