Life

Horoscop special de Crăciun realizat de Maria Sârbu. Trei zodii nu-și încap în piele de fericire

Horoscop special realizat de astrologul Maria Sârbu pentru zilele de Crăciun: ce ne aduce sărbătoarea nașterii Domnului? Află ce se întâmplă cu fiecare zodie.
22.12.2021 | 17:35
Horoscop special de Craciun realizat de Maria Sarbu Trei zodii nusi incap in piele de fericire
ADVERTISEMENT

Astrologul Maria Sârbu a realizat un horoscop special de Crăciun, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK. Perioada aceasta a anului este de fiecare dată una magică, însă cum se anunță sărbătoarea din 2021 pentru cele 12 zodii?

Ca în fiecare an, și de data asta surprizele se vor ține lanț pentru fiecare nativ. Multe zodii se vor redescoperi pe sine și vor petrece momente frumoase alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Există nativi care vor afla cine sunt oamenii cei mai importanți din viața lor. Crăciunul este plin de revelații încă din Ajun pentru o serie de semne zodiacale.

Horoscop special de Crăciun realizat de Maria Sârbu

Deja de mai mulți ani în spate ziua de Crăciun nu este cea cu vibrația cea mai frumoasă. Nici în 2021 nu vom avea parte de o excepție.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil va fi, pentru marea majoritate a semnelor, o zi de rutină și de oboseală sau o zi de griji și departe de a fi specială sau spirituală.

Spre deosebire de ea, în noaptea dintre ani vom avea energii frumoase și mult entuziasm. Bineînțeles, pentru marea majoritate a zodiilor, dar nu pentru toate! Însă, până la previziunile pentru noaptea dintre ani, să vedem ce ne aduce, deocamdată, Crăciunul!

ADVERTISEMENT

Berbecii nu vor ieși foarte mult în evidență de sărbători. Lucrurile vor decurge conform planurilor, acolo unde s-au făcut. Sărbătoarea va fi una cât se poate de obișnuită pentru cei născuți sub acest semn de foc.

Taurii au parte de câteva provocări neplăcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Potrivit astrologului Maria Sârbu, Crăciunul va fi perturbat de anumiți prieteni nesuferiți.

ADVERTISEMENT

Gemenii se simt destul de încorsetați. Pentru nativii de aer, pot veni anumite tensiuni dinspre familie.

Racii vor avea un Crăciun cu dialoguri seci, ceea ce nu îi va încânta foarte tare. Leii, în schimb, au parte de o sărbătoare cu foarte multe cheltuieli, însă de data asta vorbim despre cheltuieli ceva mai responsabile.

Vărsătorii devin spirituali

Fecioarele au un Crăciun de autocritică și nemulțumiri, ceea ce poate provoca o schimbare majoră în viețile lor. Balanțele petrec zilele de 24 și 25 decembrie în intimitate sau în nemulțumire.

Scorpionii au un Crăciun printre prieteni de etichetă, iar Săgetătorii pot simți dezgust și neîncredere din exterior.

Capricornii vor aprecia foarte mult sărbătoarea și se vor simți bine. Au un Crăciun plăcut.

Vărsătorii au un Crăciun ceva mai spiritual. Pentru unii dintre nativii de aer se poate lăsa cu suspine, căci devin foarte sensibili. Vorbim despre lacrimi de fericire.

Peștii vor avea un Crăciun intim, dar fără prea multe sentimente. În încheiere, astrologul oferi câteva sfaturi și mici predicții despre anul 2022.

Anul 2022 va începe în forță pentru domnișoarele singure și tot în forță pentru cei hiperactivi și pentru cei dornici de afirmare, de sport, de activitate! Sunt favorizate călătoriile neprevăzute, pofta de aventură, veselia și experiențele. Iar dacă ai un concurs, un joc sau o competiție pe care vrei să le organizezi între prieteni, va fi o provocare interesantă și o energie bună pentru a începe anul nou!

Culoarea de dresscode recomandată pentru Crăciun: maro, crem, bej; pentru Revelion: negru cu roz, negru cu mov sau negru cu roșu! A se evita ski-ul și activitățile care pot provoca rupturi de oase!!!

 

ADVERTISEMENT
Tags: