Life
notix pixel id

Horoscop realizat de Cristina Demetrescu. Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Lună din 19 noiembrie

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie aduce multe avertismente pentru zodii, potrivit celui mai nou horoscop realizat de astrologul Cristina Demetrescu. Ce ne așteaptă?
15.11.2021 | 12:00
Horoscop realizat de Cristina Demetrescu Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Luna din 19 noiembrie
Horoscop realizat de Cristina Demetrescu. Ce aduce eclipsa de Lună din 19 noiembrie 2021. Foto: antena3.ro/ unsplash.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai proaspăt horoscop realizat de Cristina Demetrescu, eclipsa de Lună din 19 noiembrie, produsă în zodia Taur, aduce lucruri bune, dar și o serie de probleme pentru zodii.

Astrologul a făcut câteva previziuni interesante în cadrul matinalului „Vorbește lumea” de la PRO TV. Vizate sunt în special persoanele născute în Scorpion, Capricorn și Gemeni.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau în perioada care urmează. Cât despre Tauri, eclipsa producându-se pe fondul Lunii Pline în această zodie, ei au nevoie de ceva mai mult timp pentru a rumega lucrurile. Este o perioadă în care pot avea niște revelații.

Horoscop realizat de Cristina Demetrescu. Ce ne aduce Eclipsa de Lună din 19 noiembrie 2021

Nu e cea mai roz perioadă, însă, pentru Gemeni. Se lasă pe mâna doctorului. Eclipsa s-ar putea să aducă lucruri favorabile. Au nevoie de parteneri, să îi însărcineze cu lucruri pe care nu le pot duce pe umeri de unii singuri.

ADVERTISEMENT

Racii merg pe alternative, inclusiv în anumite chestiuni medicale. Sunt foarte concentrați la tot ce au de făcut.

Leii au parte de răsturnări de situație pe plan profesional. Eclipsa le aduce lucruri bune și răstoarnă totul în favoarea lor. Obțin ce își doresc pentru a putea merge mai departe. Pentru Lei începe o epocă frumoasă sentimental.

ADVERTISEMENT

Fecioarele fie pleacă în străinătate, fie primesc musafiri din afara granițelor. Sunt ocupate cu planurile de călătorie.

Balanțele sunt afectate în zona banilor pe care îi au în comun cu cineva. Trebuie să recalculeze totul. Eclipsa le aduce câteva revelații. Reprezintă un punct terminus într-un parteneriat.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, cuprinși de tensiune

Scorpionii au eclipsa pe casa parteneriatelor, a proceselor, a căsătoriei. Există o stare de tensiune. Se poate inclusiv anula o căsătorie.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au eclipsa pe zona medicală în continuare. Au și mult de muncă. Timpul alocat între medic și serviciu e foarte greu de gestionat.

Capricornii au momente când parcă devin reci, glaciali. Multe lucruri sunt spuse sub semnul eclipselor și vor fi decontate pe o perioadă mai lungă. După 22 noiembrie, mai multă grijă la sănătate!

Vărsătorii fac tranzacții imobiliare, dar nu cu scopul de a profita, ci de a scăpa de o grijă. După 22 noiembrie, sunt foarte sociabili. Au o energie bună.

Peștii poartă conversații cu o persoană la distanță. Vin surprize pe această cale. Acestea sunt cele mai importante predicții făcute de Cristina Demetrescu la PRO TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE