News

Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna aprilie! Zodia care va obține totul în această perioadă

03.04.2019 | 13:47
Horoscop realizat de Cristina Demetrescu, astrologul care a prezis din 2019 perioada grea prin care trecem: Suntem pe o karmă de agresivitate

Potrivit horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, luna aprilie a anului 2019 sună foarte bine pentru majoritatea zodiilor, însă excelent pentru altele, căci una dintre ele va obține tot ce își dorește în această perioadă. În schimb, există și nativi care trebuie să modifice unele aspecte din viața lor.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna aprilie

Este vorba despre Berbeci, numiți și copii zodiacului. Ei trebuie să dea dovadă de mai multă maturitate în acțiunile lor, iar în luna aprilie au și șansa de a schimba latura lor jucăușă și detașată. De asemenea, vizați de astre mai sunt și nativii zodiei Taur, care, în această lună, nu sunt într-o relație bună cu șefii ori cu instituțiile, potrivit huff.ro. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna aprilie! Zodia care va obține totul în această perioadă
Zodia care va obține totul în această perioadă

Berbec

Nativii zodiei Berbec trebuie să dea dovadă de mai multă maturitate în toate acțiunile lor. A trecut vremea în care detașarea și imprevizibilul făcea parte din viața voastră. E nevoie să vă faceți un plan.

Taur

Nativii zodiei nu stau bine la capitolul relației dintre ei și statul, șefii sau instituțiile. Din nefericire, e nevoie să rezolvați probleme ce țin de lucrurile enumerate mai sus, așa că diplomația și calm ar trebui să vină toată spre dumneavoastră.

Gemeni

Gemenii au un an foarte bun, iar așa va fi și luna aprilie, de când începe, de altfel, și perioada lor zodiacală.

Rac

Recomandarea pentru Raci în luna aprilie constă în a sta departe de evenimente. Nu e nevoie să stea la distanță doar de nunta lor, ci și de evenimente la care sunt invitați, totul din cauza banilor.

Leu

E timpul ca Leii să își asume responsabilități și să muncească mai aplicat. De asemenea, au nevoie și de mai multă încredere în ei.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să planifice totul mai bine. În aprilie, e bine să nu ia decizii mari .

Balanță

Cu toții avem punctele noastre vulnerabile, însă, în luna aprilie, cele ale Balanțelor ies la iveală.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt puternici și obțin tot ce își doresc în luna aprilie. De asemenea,vor avea parte de surprize plăcute din partea vieții de toate planurile.

Săgetător

Nativii zodiei nu vor avea o lună extraordinară. Luna lor este tocmai noiembrie, moment în care revin toate la normal.

Capricorn

Pentru luna aprilie, Capricornilor le este recomandat să nu își piardă cumpătul. Nu sunt pregătiți pentru a face schimbări, chiar dacă primesc oferte în această perioadă.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să evite investițiile în luna aprilie. De altfel, în acest an trebuie să fie cumpătați în orice.

Pești

Nativii zodiei Pești au un an bun, iar luna aprilie este și ea benefică. Vor avea momente de bucuri și totul le merge strună.