Life

Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna septembrie. Ce evenimente aduce Mercur Retrograd

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt efectele pe care le au evenimentele astrologice din următoarea perioadă asupra semnelor zodiacale.
15.09.2021 | 18:59
Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna septembrie Ce evenimente aduce Mercur Retrograd
Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna septembrie. Ce evenimente aduce Mercur Retrograd. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Astrologul a vorbit despre conjuncția Venus – Marte, care aduce un raport de forțe schimbat între femei și bărbați, dar adevărul iese la suprafață. Lumea devine extrem de curioasă, negocierea fiind și ea importantă.

Mercur va retrograda pe 26 septembrie în zodia Balanței și va sta așa timp de două săptămâni, iar pe 27 septembrie Soarele intră în Balanță. Fenomenul astral întoarce problemele pe toate părțile.

ADVERTISEMENT

Infidelitatea este marcantă perioada asta, mai spune Cristina Demetrescu, la „Vorbește lumea”, însă totul depinde de fiecare semn zodiacal. Partea financiară devine și ea mai bună.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru perioada următoare, pentru fiecare zodie

Berbec

Te bucuri de câștiguri materiale foarte mari, asta pentru că ai determinare din plin. Se pot strica unele relații, dar primești exact ce-ți dorești.

ADVERTISEMENT

Taur

Gelozia poate intra în viața de cuplu, discuțiile fiind nelipsite între partenerii de viață care caută motive de ceartă. Mare atenție la sănătate!

Gemeni

Preocupări care țin de artă și de creativitate. Este o perioadă în care primești laude în acest sens. Poți schimba ceva legat de carieră. Instabilitate în dragoste și infidelitate.

ADVERTISEMENT

Rac

Sentimente adânci, melancolie și nostalgie. Visele sunt intense și simți nevoia de dragoste mai mult ca oricând, nu mai aștepți nicio invitație.

Leu

E timpul pentru vizite, poate apărea ceva nou în sfera casei. Explodezi luna aceasta și nu mai tolerezi absolut nimic, nicio tensiune. Poți fi agresiv.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luna aceasta primești vești care te ajută să te răzbuni, afli niște adevăruri care te încântă. Te bucuri că există dreptate în lumea asta. Cheltuieli majore.

Balanță

Te poți numi negociatorul lunii. Oamenii apelează la tine când au o problemă și chiar poți scoate un anumit profit de pe urma acestei calități.

Scorpion

Venus aduce sentimente intense. Dragostea este importantă, obții ce îți dorești, dar poți stârni invidii și dușmănii. Ești puternic.

Săgetător

Stai excelent la capitolul sănătate, dar poți afla ce probleme medicale ai. Sentimentele sunt și ele puternice, subconștientul este răscolit.

Capricorn

Astrele îți trimit un ajutor nesperat pe partea profesională, unde ești lăudat și scos în evidență. Nu duci lipsă de provocări. E o lună de satisfacție, ți se recunosc meritele.

Vărsător

O lună expansivă și importantă legat de carieră. Poți primi propuneri profesionale majore și provocări perioada asta, chiar și de peste hotare.

Pești

Alergi după idealuri și etichete. Îți duci la capăt visele, dar cei care nu au idealuri pot cheltui mulți bani pe lucruri superficiale.

ADVERTISEMENT