Life

Horoscop Cristina Demetrescu pentru noiembrie și decembrie 2021. Scorpionul, zodia avertizată de astre

Cristina Demetrescu a consultat astrele și a descoperit care sunt evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale în noiembrie și decembrie 2021.
31.10.2021 | 16:11
Horoscop Cristina Demetrescu pentru noiembrie si decembrie 2021 Scorpionul zodia avertizata de astre
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog a scos la iveală previziunile complete pentru ultimele două luni din an în emisiunea „Voi cu Voicu”,moderată de Mirela Voicu la Antena 3.

Horoscopul pentru finalul lui 2021 aduce ispite pentru persoanele născute în zodia Rac. În același timp nativii Capricornii au parte de noroc.

ADVERTISEMENT

Horoscop Cristina Demetrescu pentru ultimele 2 luni din an. Ce au rezervat astrele

Berbec

Energie și schimbări majore. E posibil să renunți la unele acțiuni, să nu mai cheltui bani. E o perioadă cu noroc în plan profesional. Se anunță succes, poate chiar deschiderea unei afaceri pe cont propriu.

Taur

Tensiuni pentru cei căsătoriți, în timp ce persoanele singure sunt presate să facă acest pas. E o perioadă de care trebuie să profiți în carieră, sunt lucruri pe care le înveți. Nu sunt excluse călătoriile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Schimbări majore și lucruri care țin de destinul tău. Se cere atenție la relațiile toxice, la energiile negative, ispite și comunicare. Ultimele două luni aduc vulnerabilitate pentru cei căsătoriți.

Rac

Urmează o perioadă intensă emoțional, pasională pentru unii. E posibil să nu mai gândească lucid. E o perioadă de transformare profundă și riști să greșești. Provocările te scot din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Leu

Preocupări pentru familie și patrimoniu. Pot apărea discuții aprinse între generații. Se găsesc soluții, trebuie numai să vrei. Este o perioadă de creștere din punct de vedere profesional.

Fecioară

Comunicarea este cuvântul cheie în următoarele 2 luni, nu trebuie să pui paie pe foc. E cineva care poate chiar îți vrea răul. Sentimente, creativitate și destindere în căutarea unor soluții concrete.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o perioadă axată pe bani, e posibil să cheltui mai mult. Nu este o vreme potrivită pentru călătorii peste hotare, însă se anunță semne bune legat de dragoste și relații.

Scorpion

Sunt niște situații care schimbă lucrurile pentru toată lumea, în special din decembrie încolo. Mare atenție la felul în care-ți folosești energia. E bine să-ți vezi de casă, de familie, de preocupările personale.

Săgetător

Atenție la sănătate, conflicte și dușmani. Venus aduce bani și profituri celor independenți. Eclipsele următoare pot agita spiritele, în special pe partea delicată a problemelor medicale.

Capricorn

Este o perioadă cu noroc. Ultimele două luni din an aduc proiecte, idei, imagine nouă, dar și o deschidere către pasiuni. E cazul să pui accent pe ce îți place să faci, ce îți aduce o stare bună.

Vărsător

Multe lecții de învățat, poate nu neapărat ce vrei tu. Se anunță noroc pe partea de idei și proiecte. Până în decembrie trebuie să rezolvi niște probleme. Venus aduce pe final de an liniște și odihnă.

Pești

Speranță și lumină. Pot apărea tensiuni legat de faptul că nu știi să te împarți între anumite situații. Poți rata oportunități pentru că nu scapi de rolul de prizonier. E foarte importantă relația cu Divinitatea.

ADVERTISEMENT